Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halfajta az ideális...

Milyen halfajta az ideális számomra?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamilyen halat. Nincsen semmi modern akvárimunk. van olyan hal, amit nekem olyan oxigént adó akváriumban tartani?

Bocsánat, nem nagyon tudom a szakszavakat:)

2010. jún. 15. 19:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
De nem tudsz elmenni a boltba megkérdezni? Amúgy, ha mindenképp tudni akarod megnézheted itt az interneten is.
2010. jún. 23. 13:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is egy bettát javaslok neked. Ez az egyetlen hal, aminek nem kell szűrő, levegőztető a medencéjébe. Ez nem azt jelenti, hogy igénytelen, igénytelen hal nincs, csak igénytelen akvarista. A betták intelligens halak és gyönyörűek, igénylik a szép környezetet, néhány növényt, bújókát. És heti egy, 1/3-rész vízcserét. Az akvárium mérete elég, ha 5-10 liter körüli. Ezt megúszod kb 5 ezer forintból, főleg ha ügyes vagy. Érdemes akvarista.hu-n átolvasni az apróhirdetéseket, olcsón juthatsz jó cuccokhoz;) Növényt pedig válassz kisebb fényigényűt, és akkor bőven elég neki egy energiatakarékos izzó.
2010. jún. 27. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!