Milyen halfajta az ideális számomra?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen halat. Nincsen semmi modern akvárimunk. van olyan hal, amit nekem olyan oxigént adó akváriumban tartani?
Bocsánat, nem nagyon tudom a szakszavakat:)
2010. jún. 15. 19:46
2/22 A kérdező kommentje:
kössz:D
2010. jún. 15. 20:30
3/22 anonim válasza:
Szia!
A neonhal az eléggé igénytelen ilyen téren, nekem is vannak már rég óta, pedig az elsö akváriumom(semmi extra).
4/22 anonim válasza:
Hát azért itt vitatkozhatunk! Minden állatnek vannak bizonyos igényei amiket be kell tartani. A vízbe kell levegőztető mert a halaknak szükségük van oxigénre plusz a kaja maradék és ürülék gyorsabban tisztul nem ülepszik le kezd rothadni, bomlani és így mérgezni a halakat. Amúgy ami igazán igénytelen ilyen téren az a betta vagy másnéven sziámi harcoshal. Azok pocsolyákban is elélnek. De inkább törekedj egy igényes akvárium berendezésére. Mivel az állat se szenved és a szobát is feldobja.
5/22 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos a levegőztető? Azt azért nem akarom, hogy mszenvedjenek az állatok, de épp azért gondoltam a halra, mert hát azokkal nem kell olyan sok időt tölteni, meg hát lakásban is lakom, és persze nem olyan költségesek.
2010. jún. 16. 08:30
6/22 anonim válasza:
Itt van egy csomó halfajról írva: [link]
Azért nem írom,hogy milyen fajtát,mert minden állatnak,még ha nem is sok,de vannak igényei.Keress egy olyat,ami tetszik neked,és biztosítani tudod neki azt,amire szüksége van:)
8/22 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. jún. 16. 11:49
9/22 anonim válasza:
Ha olyan állatot akarsz aminek nincsenek nagy igényei akkor vegyél egy madárpókot. Jobbformán semmi nem kell neki:) Egy doboz, talaj kis víz és ennyi. Ja meg hetente 1 tücsök vagy csótány kb.
10/22 anonim válasza:
Én a guppit ajánlom.Nekem is az van,nemkell neki sok minden sima csap vízben is elvan.Nem minden halnak kell levegőztető de pl. egy vitorláshalnak úgytudom kell(mégha csak 1db is van!),mondjuk a guppinak csak 3 vagy fellette lévő számban kell.Ha pedig jól tudom a neonhalnak egyáltalán nem kell(ez nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!