Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halfajta az ideális...

Milyen halfajta az ideális számomra?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamilyen halat. Nincsen semmi modern akvárimunk. van olyan hal, amit nekem olyan oxigént adó akváriumban tartani?

Bocsánat, nem nagyon tudom a szakszavakat:)

2010. jún. 15. 19:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 16. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Én neked semmilyen halat nem ajánlok, amíg nem tudsz beszerezni egy levegőztetőt. Minek? Szenveszteni az állatot. Csak azér akarsz halat, hogy legyen? Komolyan mondom ez már a hülyeség csúcsa.
2010. jún. 16. 14:55
 13/22 anonim válasza:
én a sült hekket szeretem de a pisztránd se rossz:D egyébként kékpajzsos páncélosharcsa nekem van egy db 2 éves és mégegy féléves az első már rengeteg mindent túlélt(volt olyan hogy az összes hal megdöglött de ő bírta) vagy guppi mert gyorsan szaporodik egyébként én egy kis szivattyút raknék be neki pl.: egy ilyet olcsó, jó, garanciás, : [link]
2010. jún. 16. 22:47
 14/22 Salx Narval ***** válasza:
Egy kis alapismeret azért nem ártana, mielőtt egy élőlény gondozásába fogsz, pláne, ha az életteréről is neked kell gondoskodnod.Leírhatnád bővebben, hogy miben is szeretnéd tartani. Mennyit szánnál a dologra? Ha leírod, akkor összeszedjük mire van feltétlenül szükség ahhoz, hogy jó legyen a haladnak és neked is örömet és ne bosszúságot okozzon az akvarisztika.Tehát az első teendő, egy kis alapismeret. [link]
2010. jún. 17. 04:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Aki még egy szűrőt sem tud biztosítani, annak semmi esetre se való hal.
2010. jún. 17. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már irtam neked az elején...

Végiggondoltam...

Én igy csináltam:

Akkor nem igényelnek túl sok törödést, ha az az elsö dolgod, hogy rendes, minöségi életteret biztosísál nekik. Igen, kell akkor minden olyan felszerelés, ami nélkülözhetetlen az életükhöz:

levegöztetö+csö+tappancs+porlasztó, szürö, világitás(növényhez való fénycsö), növények, jó minöségü eleség.

Kell venned egy vödröt (+egy szivacsot) amit csak a halaknál használsz, leszívó csövet, kiszedö hálót, klór-és fémtelenítö cseppeket.

Kérni tályékoztató füzetet az akvárium tisztitásáról és a halak tartásáról. És akkor jöhetnek a halak. Gond nélkül jól fogják magukat érezni, és te is boldog leszel.

2010. jún. 18. 13:32
 17/22 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

ez kb. mennyibe fog kerülni nekem?

2010. jún. 20. 21:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, már nem lakom Magyarországon.

Itt jóval drágábban, de mindent megvettem nekik.

Utána kell nézni, hogy mi hol olcsóbb, apránként megvenni, ha másképp nem megy. Szerintem.

2010. jún. 21. 00:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Talán, ha felemelnéd a fenekedet és elmennél egy halashoz, azonnal kiderülne. Komolyan mondom minek egy ilyen lusta embernek állat? Majd etetni se lesz ideje?
2010. jún. 21. 16:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Attól, hogy megkérdezem, szerintem még egyáltalán nem leszek lusta. Ez csak egy egyszerű kérdés, amire válaszolni kéne:)
2010. jún. 22. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!