Milyen halfajta az ideális számomra?
Szeretnék valamilyen halat. Nincsen semmi modern akvárimunk. van olyan hal, amit nekem olyan oxigént adó akváriumban tartani?
Bocsánat, nem nagyon tudom a szakszavakat:)
Szia!
Már irtam neked az elején...
Végiggondoltam...
Én igy csináltam:
Akkor nem igényelnek túl sok törödést, ha az az elsö dolgod, hogy rendes, minöségi életteret biztosísál nekik. Igen, kell akkor minden olyan felszerelés, ami nélkülözhetetlen az életükhöz:
levegöztetö+csö+tappancs+porlasztó, szürö, világitás(növényhez való fénycsö), növények, jó minöségü eleség.
Kell venned egy vödröt (+egy szivacsot) amit csak a halaknál használsz, leszívó csövet, kiszedö hálót, klór-és fémtelenítö cseppeket.
Kérni tályékoztató füzetet az akvárium tisztitásáról és a halak tartásáról. És akkor jöhetnek a halak. Gond nélkül jól fogják magukat érezni, és te is boldog leszel.
köszönöm:)
ez kb. mennyibe fog kerülni nekem?
Nem tudom, már nem lakom Magyarországon.
Itt jóval drágábban, de mindent megvettem nekik.
Utána kell nézni, hogy mi hol olcsóbb, apránként megvenni, ha másképp nem megy. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!