Új akvárium, miért pusztultak el a halak?
Milyen vízük van? (Nem vagyok szaki, de a ph értéknek meg kell egyezniük, vagy valami ilyesmi miatt is meghalhatnak!)
Vagy a klór miatt! A vízzel kesz baj! Szerintem forrald fel és tedd ki kihülni! Mert lehet a vízben levő vegyi anyagok vagy ammónia miatt a halak nem bírják! Ami nekünk ártalmatlan az a halaknak ártalmas lehet! Lehet hülyeségeket beszélek!
Hány literes az akvárium? Milyen és hány hal van benne? Mikor indítottad? Megvártad a 2-3 hét bejáratást? Heti 20-30% vízcsere megvan?
Szerintem több tényező is rossz lehet, ha ezeket megválaszolod tudunk segíteni.
Szerintem is a víz rossz. Nekünk is van akváriumunk, de nem az enyém szóval annyira nem tudom, hogy milyen víz kell bele, de a legelső akváriumunknál nekünk is elpusztult sok hal és aztán olvastunk utánna, hogy milyen víz kell nekik. De erről szerintem sok cikk van nézz utánna, te jobban tudod mit keresel. (Egyébként nálunk jó víz van és miután beálítottuk,hogy milyen legyen azóta már csak állott csapvizet szoktunk beleönteni.)
Meg ha van növényed akkor annak is vannak növénytápok. Mi folyékonyat hsználunk.
Remélem nem mondok hülyeséget. 😂
"minden tökéletes" gondolod te!!!
mindent úgy kell kihúzni belőled, ha nem vagy képes leírni mikor mit és mivel csináltál, ember nem fog segíteni neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!