Darakórosak a halaim?
Van egy 52L es akváriumom,abba van 11guppi(abból 5 endler hím),egy anci az is kicsi kb 3-4cm,3 szifó,1neon mert sajnos a többi elpusztult a betegség miatt:(
Sokat olvastam itt a Gyakorikérdések.hu-n ,hogy sót kell tenni a vízbe az lehet,hogy segít!De nemtudom,hogy ezeknek a halaknak amiket felsoroltam nem árt a só a vízben,nem lessz valami bajuk???
Azt tudom,hogy a guppi brakkvizi de atöbbinek nem lessz baja??
Előre is kössz!
Lehet kezelni és,hogy?
Árt a só a halaknak vagy nem?
Bocsi de tisztában vagy a betegséggel, letörik a körmöd ha rákeresel és megírja két-három szakirodalom is mi a kezelési módja a betegségnek? Lehet sóval is kezelni de annak is megvan a menete.
De mit nem értesz azon hogy ha így maradnak a halak ennyien ebben az akváriumban semmi értelme kezelni, mert kiújul? Nem lehet ennyi és ilyen fajú halakat ekkora akváriumban tartani, pont ezért, mert ez lesz a vége.
Teljesen mindegy hogy, kezeled e vagy sem, arra készülj fel, hogy lesz halhullás, egészen addig ameddig annyi halad nem marad amennyit elbír az akvárium. Ez nagyban függ a szűréstől, és a halak kondíciójától is meg persze, hogy mennyire stresszes a közeg amiben "élnek".
Lehet sóval kezelni, de ameddig nem kerülnek át legalább egy 200 literes akváriumba, addig gyakorlatilag bármi elviheti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!