30 literes aksiban hány halat lehet rakni?
Figyelt kérdés
Kaptam 2 db 30 litetes aksit amiben szeretnék halakat rakni tudom hogy nem sok halat lehet bele rakni kb egy aksiba 3-4 db halat raknák, xifot és Guppit szeretnék bele rakni vagy esetleg Black mollyt, hány halat rakjak az aksiba?
Ezekből a halakból melyik bír a 30 literes aksiba élni?
Előre is köszönöm a segítséget és írhattok míg több mindent is.
2018. jan. 25. 14:27
1/7 anonim válasza:
Kizárólag három guppi hím él el benne az alábbiakból szűréssel, melegítővel, rendszeres heti részleges vízcserékkel. A többi 150-200 liter felett tartható.
2/7 anonim válasza:
molly 100 litertől, xipho 150 litertől tartható, szóval felejtős. endler guppinak jó lehet.
3/7 anonim válasza:
nem akarlak megbántani ,de félelmetes, h milyen lusták, önállótlanok az emberek, beírtam a googliba,h black molly, az első találat a green aaqua, azt írja , minimum 90 liter...
na most ha nem is pontos akkor is megállapítható mindden kétség nélkül, h 30 literbe állatkínzás tartani.
4/7 anonim válasza:
Egyikbe guppi, másikba garnéla, esetleg gyöngy dánió. Cseréld vagy add el a két kicsit, és vegyél egy használt nagyobbat. Alkor együtt is lehetnek.
5/7 anonim válasza:
xipho-ra szintén, első világtalan oldal a háziállat.hu is írja , minimum 50 liter, következő találat már minimum 100. azt megint más, h írsz ,h nem tudod eldönteni, h mi az igazság, de 30 liter akkor is borzasztóan kevés nekik, 50 liter is.
6/7 anonim válasza:
én amíg minden lehető forrást át nem tanulmányoztam addig nem volt pofám kérdezni, szívesebben segít mindeki, h ha látja nem tőle várod a megoldást hátradőlve. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :-)
2018. jan. 25. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!