Recseg a szűrőm és igen zajos mit tegyek?
Én is azt hittem, mondom, jó tapasztalataim vannak a külsővel, az hittem ilyen áron felső kategóriás a belső.
Kíváncsi vagyok a végére.
Az acél tengelyen amúgy valószínűleg nem fogsz látni roncsolódást, nem roncsolódik, hanem kopik.
De ha még kopást se látsz rajta, valószínűleg akkor is a kopás miatt van, csak nem a tengely kopik, hanem az, amiben forog!
Van a 2 végén 2 kis biszbasz, általában ilyen henger alakú kis lófasz, az kikopik a forgástó, és kotyogni kezd benne a tengely.
Az meg ahogy ide oda libeg, a végén lévő lapátok nekiverődnek rotor ház szélének.
Szerintem.
jah 4 év garancia csak az a baj h a jótállási jegyen kivan kötve h kivéve a kopó alkatrészek tengely és rotor ;D köcsögök
am bekentem vazelinnel de annyit ért mint halottnak a csók mikor beindítottam az akvában szépen halkan búgott ahogy kell de utána 10 perc múlva visszaállt lassan az eredeti hangjára... lehet túl lágy a vazelin és ez a baj... nem tudom megpróbáljam-e szilikonzsírral ha az keményebb egy kicsit
szerintetek megérné egy ilyen szűrőt venni? mi erről a véleményetek? miért ilyen elképesztően olcsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!