Bele tehetem az akváriumba ezt a dekorációt?
Figyelt kérdés
Ez egy szobai csobogó volt fénykorában, de letörtek a malom lapátai, és gondoltam kivenném a tengelyt és jó lenne akvárium dísznek. A hátán látszik a toronynál egy kicsit megkopott a festék, ott a gumicső az idők során lekoptatta.
Ami az anyagát illeti olyan mint az akváriumi díszeké (szerintem kerámia). Nehéz anyanból van, az egész súlya 2kg. Magassága és szélességie is kb 30 cm. Illetve a vízkerék tengelye fém, ez baj lehet?
Nem tudom ez milyen festék rajta, de gyári. Honnan tudom kideríteni, hogy nem lesz baja a halaimnak.
Esetleg létezik akváriumban is használható lakk? Azzal érdemes lenne lekenni vagy lefújni?
2016. júl. 30. 13:57
31/32 anonim válasza:
akkor jó, tedd bele nyugodtan ,legfeljebb leölsz vele pár halat...
32/32 anonim válasza:
de nem véletlenül nem írta senki se azt, h tedd bele, mert honnan tudná valaki megmondani 1 képről... általánosságba csak olyan műanyagokat lehet belerakni az akvába ami direkt arra a célra lett gyártva, csak 1 félkegyelmű írt be, h szerinte mehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!