Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bele tehetem az akváriumba...

Bele tehetem az akváriumba ezt a dekorációt?

Figyelt kérdés

Ez egy szobai csobogó volt fénykorában, de letörtek a malom lapátai, és gondoltam kivenném a tengelyt és jó lenne akvárium dísznek. A hátán látszik a toronynál egy kicsit megkopott a festék, ott a gumicső az idők során lekoptatta.

Ami az anyagát illeti olyan mint az akváriumi díszeké (szerintem kerámia). Nehéz anyanból van, az egész súlya 2kg. Magassága és szélességie is kb 30 cm. Illetve a vízkerék tengelye fém, ez baj lehet?

Nem tudom ez milyen festék rajta, de gyári. Honnan tudom kideríteni, hogy nem lesz baja a halaimnak.

Esetleg létezik akváriumban is használható lakk? Azzal érdemes lenne lekenni vagy lefújni?

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 30. 13:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
33%
simán oldódhat ki belőle valami nyavaja én nem kockáztatnám, mellesleg rohad giccses nem akváriumba való.
2016. júl. 30. 15:27
 2/32 A kérdező kommentje:
Miért lenne giccses? Attól még, hogy neked nem tetszik nem jelenti, hogy giccses! Vizesen nagyon esztétikus, a színek sötétebbek. Nem rózsaszín mégeskalács ház ez!!!
2016. júl. 31. 11:28
 3/32 anonim ***** válasza:
46%
egy vár egy akváriumban csak giccses lehet, nem hiszem, h a természetes vizekbe sok színes műanyag vár található, borzalmas, és még lehet veszélyes is...
2016. júl. 31. 17:42
 4/32 A kérdező kommentje:
Mint már írtam MALOM, €s nem vár!
2016. aug. 1. 10:39
 5/32 A kérdező kommentje:
És ha lehet a kérdésre válaszolj, ne kritizálj!
2016. aug. 1. 10:41
 6/32 anonim ***** válasza:
46%
válaszoltam, simán oldódhat ki belőle valami ,csak akvarisztikai célra gyártott "díszítő" elemeket érdemes használni , ha nem akarod leölni a halaidat....
2016. aug. 1. 10:51
 7/32 anonim ***** válasza:
33%
eddig az összes válaszoltam írtam ,h veszélyes lehet ,valami oldódhat ki belőle , szelektív a látásod?
2016. aug. 1. 11:04
 8/32 A kérdező kommentje:

Nem szelektív, de te csak 1 kérdésemre válaszoltál. Ezzel nem oldódott meg a problémám.

Akkor felteszem még egyszer a kérdéseket, hátha kapok rá értelmes választ:

Káros lehet a vízkerék kicsi fém tengelye a vízre?

Létezik akváriumban is használható lakk? Érdemes lenne azzal bevonni?

2016. aug. 1. 11:15
 9/32 anonim ***** válasza:
46%
írd ki... a fémet biztosan nem lehet.
2016. aug. 1. 12:33
 10/32 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik egyáltalán nem giccses és szerintem simán belerakhatod.
2016. aug. 11. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!