Bele tehetem az akváriumba ezt a dekorációt?
Figyelt kérdés
Ez egy szobai csobogó volt fénykorában, de letörtek a malom lapátai, és gondoltam kivenném a tengelyt és jó lenne akvárium dísznek. A hátán látszik a toronynál egy kicsit megkopott a festék, ott a gumicső az idők során lekoptatta.
Ami az anyagát illeti olyan mint az akváriumi díszeké (szerintem kerámia). Nehéz anyanból van, az egész súlya 2kg. Magassága és szélességie is kb 30 cm. Illetve a vízkerék tengelye fém, ez baj lehet?
Nem tudom ez milyen festék rajta, de gyári. Honnan tudom kideríteni, hogy nem lesz baja a halaimnak.
Esetleg létezik akváriumban is használható lakk? Azzal érdemes lenne lekenni vagy lefújni?
2016. júl. 30. 13:57
11/32 anonim válasza:
előző ,ha kioldódik belőle valami akkor vállalod a felelősséget a halaiért? :)
13/32 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy ha fémet nem lehet belerakni, akkor miért árulnak fém alkatrészeket akváriumba (pl.: kulsű szűrőhöz szívókosár)?
2016. aug. 11. 16:24
14/32 anonim válasza:
tetrahoz műanyag, dobj már egy linket róla.
18/32 anonim válasza:
de továbbra is rohadt giccses ízléstől függetlenül. kb olyan mint ha az állatkertben az oroszlánok karámját nem a szavannákra hajazónak próbálnak megcsinálni, hanem ilyen várakkal, kalózhajókkal rendeznék be. :D:D az is tetszene mi? :D :P a halak is megérdemelnék az eredeti élőhelyükhöz hasonló, természetes lakhelyet, ha elfogadod ha nem... bármelyik értelmes halas csoportba megosztanád, szarrá oltanának, teljesen jogosan.
19/32 anonim válasza:
Miért kellene akár miért is vállanom a felelősséget csak azért mert egy vélemenyt mondtam.. -.-" gyökér
20/32 anonim válasza:
azért mert fingod nincs a dologról, lehet a te válaszod miatt teszi be , és lehet amiatt fognak elpusztulni a halai... ez nem tippmix, itt élőlényekről van szó. ha tanácsot adsz akkor vállald is a felelősséget érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!