Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bele tehetem az akváriumba...

Bele tehetem az akváriumba ezt a dekorációt?

Figyelt kérdés

Ez egy szobai csobogó volt fénykorában, de letörtek a malom lapátai, és gondoltam kivenném a tengelyt és jó lenne akvárium dísznek. A hátán látszik a toronynál egy kicsit megkopott a festék, ott a gumicső az idők során lekoptatta.

Ami az anyagát illeti olyan mint az akváriumi díszeké (szerintem kerámia). Nehéz anyanból van, az egész súlya 2kg. Magassága és szélességie is kb 30 cm. Illetve a vízkerék tengelye fém, ez baj lehet?

Nem tudom ez milyen festék rajta, de gyári. Honnan tudom kideríteni, hogy nem lesz baja a halaimnak.

Esetleg létezik akváriumban is használható lakk? Azzal érdemes lenne lekenni vagy lefújni?

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 30. 13:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
46%
én vállalom a felelősséget az írásaimért, ha olyat kérdeznek amihez fingom akkor olyan helyre próbélom a kérdezőket irányítani ahol tudnak nekik segíteni. nem tippelgetek...
2016. aug. 11. 22:05
 22/32 anonim ***** válasza:
46%
*fingom nincs
2016. aug. 11. 22:06
 23/32 anonim ***** válasza:
46%

a másik iq fighter a kérdező, aki még eegy rohadt linket se tud rendesen megosztani...

tessék:

[link]

2016. aug. 11. 22:09
 24/32 anonim ***** válasza:
46%
továbbra is nagyon ronda, giccses szar akváriumba nem való... :D:P
2016. aug. 11. 22:11
 25/32 A kérdező kommentje:
A harmadik IQ fighter pedig vak, ugyanis nem látja, hogy a kérdésben ott a link! Általános iskola alsó tagozat! Először talán nézd meg mit írsz és hova írod, mielőtt mást oltogatsz!
2016. aug. 12. 14:07
 26/32 A kérdező kommentje:
Tudtommal, mielőtt valaki "válaszol" elolvassa a kérdést, ahol fel vannak tüntetve a linkek!
2016. aug. 12. 14:08
 27/32 A kérdező kommentje:
És továbbra sem azt kérdeztem, hogy kinek tetszik! Ha arra lettem volna kíváncsi hogy ki tenné bele ezt a dísz, akkor azt kérdezetem volna!
2016. aug. 12. 14:12
 28/32 anonim ***** válasza:
látom a linket, csak nem direkt linkként osztottad meg mert azt se tudod mi az...
2016. aug. 12. 14:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Képzeld, drága okostojás, tudom mi az! De mivel már máskor történt olyan (nem is egyszer), hogy nem tudták megnyitni a direkt linket, csak ezt, ezért azóta mindíg ezt teszem bele a kérdésbe! Barom!
2016. aug. 12. 14:26
 30/32 A kérdező kommentje:

Amúgy meg fáj a szívednek, hogy így van megosztva???

Mindenki látta a képeket? Akkor mi a problémád vele???

2016. aug. 12. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!