Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretnék egy sziámi harcoshal...

Szeretnék egy sziámi harcoshalat, viszont még soha sem tartottam halat. Mit kell tudni róluk? Egyáltalán a sziáimi harcoshal az való kezdőnek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy mekkora alapterületű akvárium kell neki, hogyan kell gondozni, mik az igényei, mivel kell etetni, szóval úgy mindenre.

2016. márc. 22. 12:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
23%
miért ne élne sokáig olyan körülmények között amit én leírtam? Tartottál már úgy bettát? ja és nincs baj szövegértéssel, egy optimálisan szűrt akváriumot soha nem kell kitakarítani, nem hogy 2 hetente. amit tenni kell az a heti vízcsere, meg pár havonta leszívni a mulmot, akinek ennyi karbantartás nem elég az valamit rosszul csinál, te továbbra is mindent....
2016. márc. 22. 16:16
 22/46 anonim ***** válasza:
0%

Jacuzzi, meg vörös szőnyeg nem kell a haladnak??? Ez még mindig egy harcoshal nem pedig egy hercegnő hal. Legalábbis az enyém nem.

1 percet adnék a haladnak az enyémmel szemben, te mentálisan retardált egyén...

2016. márc. 22. 16:24
 23/46 anonim ***** válasza:
42%
a sziámi harcoshalat a halak nagy része ledarálja, leszaggatják az úszóit.. rakd be 10 szumi mellé,reggelre a talajon fog hasaln uszony nélkül.... :D de nem hiszem, h a 25 tropheusomba nagy kárt tudna tenni, elszédülne olyan gyorsan úsznak... :D
2016. márc. 22. 16:28
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
látom már, h felesleges írni neked, megragadtál általános 5. osztályos szinten, "az én apukám az erősebb" , 80 iq-s idióta lehetsz...
2016. márc. 22. 16:31
 25/46 anonim ***** válasza:
ja ésvörös szúnyog tényleg kell neki :D nem is vagy te olyan hülye... :P
2016. márc. 22. 16:31
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Feltételeztem, hogy sziámi halad van, ha már olyan nagy szakértője vagy ennek a típusnak ... A halam még a macskát is belefolytja a vízbe ha arról van szó, szerintem nem lesz neki gondja a te gagyi halaiddal
2016. márc. 22. 16:32
 27/46 anonim ***** válasza:
42%
jelenleg nincs sziámim, de volt már 1-2. Egyszer szaporítottam is ,de soha többé... láttál már tropheust életedbe? :D
2016. márc. 22. 16:38
 28/46 anonim ***** válasza:

Ez kész. :D

71% mókás vagy.

Én is mutatogathatnám a virtuális f@rkam, de nem teszem. A kérdés egyébként sem arról szól, hogy mennyire harcias vagy sebezhető a sziámi harcoshal.

2016. márc. 22. 16:40
 29/46 A kérdező kommentje:

Légyszíves ne legyen veszekedés! (de azért azt megnézném ahogy megfullad a macska a sziámi harcoshaltól :D)

Összegezve jó lenne az, ha:

-Itt tartanám: [link]

-26 fokon

-Lemezes és sima táppal is etetném. Vagy etetni hogy kell pontosan? (belezavarodtam a sok válaszba >.<)

hetente kicserélném a vizének egy részét, havonta, kéthavonta meg a teljes vizet.

-Lenne még az akváriumába néhány gömbmoha, jávai moha és anubias.

Ez így jó lenne?

2016. márc. 22. 19:32
 30/46 anonim ***** válasza:
57%

Teljes vizcseret ne!

Megolod az osszes szurobacit.

Szurot sem tisztitunk kloros vizzel. Maximum az akvarium vizeben kimosni, ha mar nagyon nem megy (szivacsos eseten).

Es 3 hetig jarasd.

Es ha szeretned, hogy jol erezze magat tegyel elonovenyt, buvohelyeket. :)

2016. márc. 22. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!