Sziámi harcoshalnak hány literes akvárium az ideális?
Figyelt kérdés
Hím sziámi harcoshalnak szeretnék új akváriumot venni. Hány literes lenne a megfelelő?2016. febr. 22. 21:20
1/9 anonim válasza:
minimum 20 literes, de attól jobb ha 40-50 litereset veszel
2/9 anonim válasza:
Első, nem 20 literes a minimum, hanem 30!
4/9 anonim válasza:
Te nézz utána, hogy törvény írja elő, 30 liternél kisebb akváriumban nem tartunk halat...
5/9 anonim válasza:
Az előző kérdésednél nem válaszolták elegen hogy 30 a minimum????
6/9 anonim válasza:
Az ideális akkora, mint a természetben a szabad víz, amiben él, többszáz vagy többezer köbméter.
7/9 anonim válasza:
Minimum 30 liter, kifejlett gerinces állat ekkorában tartható az állatvédelmi törvény szerint, viszont az elsőnek abban igaza van, ahogy 40-50 liter a legideálisabb, a 20 liter viszont téves.
8/9 anonim válasza:
6 os válaszoló: ha értenél a bettákhoz nem írnál ekkora baromságot... A vadon élő betták talán 1 méter hosszú reviert tartanak, ahol kb egész életüket le is élik .
9/9 Bistyu válasza:
Több internetes forrás is 20 litert ajánl, így a theaquariumwiki.com vagy a haziallat.hu is, én inkább a diszhal.info 50 literét vettem kiindulásnak. Két ünnep közt vettem egy 54 literes akváriumszettet akciósan, ragyogóan megvan benne az alacsony fényigényű növényekkel és az azóta bekerült foltos törpe páncélosharcsákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!