Szeretnék egy sziámi harcoshalat, viszont még soha sem tartottam halat. Mit kell tudni róluk? Egyáltalán a sziáimi harcoshal az való kezdőnek?
30 literes akvárium kell 1 hímnek ( pl 30x30x35). a legjobb a szivacsszűrő, mivel nem viseli jól az áramlást, tehát egy légpumpára kötött szivacsszűrőről van szó, nem motorosról.
gondozás: heti 20% vízcsere+ néhány havonta le lehet szívni a mulmot ha zavar a látványa.
Etetés: fagyasztott eleség tegye ki a fő táplálékot + jobb minőségű lemezes, granulált tápok ( pl sera, jbl, tetra)
Valami kis pilács nem árt még, ez akár lehet egy kis asztali lámpa is, ami alatt a jávai moha, gömbmoha megmarad, ja meg az anubias is.
Az olvastam,hogy a kezdőknek ez a legideálisabb hal.(:
Nekünk is van Bettánk 27 fok kell nekem tudomásom szerint.
Két fiú halat ne tegyél egybe mert bántani fogják egymást.(:
Az első, bocsi, de túl komplikálja...
Ez a hal, remek kezdőknek mert nem kell olyan magas szintű gondozás. Az én halam most lesz egy éves, soha nem volt vízkeringetője, melegítője, és csak a normál halkaját kapja, és tökre boldog meg jól elvan.
Vízcsepp az akváriumba kell neki, az akváriumnak egyáltalán nem kell nagynak lenni, feltéve, ha egyedül tartod, továbbá, az akváriumot hetente- kéthetente takarítsd és minden fendben lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!