Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretnék egy sziámi harcoshal...

Szeretnék egy sziámi harcoshalat, viszont még soha sem tartottam halat. Mit kell tudni róluk? Egyáltalán a sziáimi harcoshal az való kezdőnek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy mekkora alapterületű akvárium kell neki, hogyan kell gondozni, mik az igényei, mivel kell etetni, szóval úgy mindenre.

2016. márc. 22. 12:41
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2016. márc. 22. 14:11
 12/46 A kérdező kommentje:
Nézegettem és több helyen láttam, hogy az akváriumot be kell járatni. Miért? és Hogyan? Vagy muszály?
2016. márc. 22. 14:15
 13/46 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Az akváriumban a szűrőbaktériumok nem alakul ki azonnal. Nos ezért össze kell rakni, 3 hétig egy-egy csipet kaját beletenni és járatni.

A szűrőbaktériumok hiányakáros amyagok felhalmazásához vezethet, ami pedig a hal pusztulásához.

3 hétig szokás járatni.

2016. márc. 22. 14:53
 14/46 anonim ***** válasza:
61%
a 10 es válaszoló példáját ne kövesd, mert egy dilettáns, attól, h a hala sokat kibír még kínlódik. nincs fűtőd? kimondottan meleg vizet szereti.... Szűrő nélkül pedig nincs akvárium , csak hal szarral teli víz... Neked se való élőlény, felelőtlen vagy. takarítani pedig sose kell, ebből látszik, h nincs valamit ( mindent) rosszuul csinálsz...
2016. márc. 22. 15:43
 15/46 anonim ***** válasza:
38%
* nincs valami rendben. Sztem mindent rosszul csinálsz...
2016. márc. 22. 15:44
 16/46 anonim ***** válasza:
0%
14-es az amit te javasolsz, az olyan kényelmetlen egy sziámi halnak, hogy nem foglya sokáig bírni. Szobahőmérséklet, a hal is és a pénztárcád is jobban jár. Ne kínozd szegényt
2016. márc. 22. 15:53
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
És azt is leírtam, hogy hetente kéthehetnte takarítom de látom a szovegertes nem az erosseged:)
2016. márc. 22. 15:55
 18/46 anonim ***** válasza:
43%

Ez állatkínzás!!!

És nem mondanál olyan baromságot, hogy szobahőmérsékleten kell tartani, ha egy kicsit is értenél hozzá!

De legalább maradnál csendben, örülnél, hogy szegény hal még él!

Ja bem vagyok azonos a másik 74%-ossal. Csak sokan vagyunk ilyen százalékkal.

2016. márc. 22. 15:59
 19/46 anonim ***** válasza:

A halnak hogy lenne jobb szobahőmérsékleten ha 26-29 fokos vízben él? Kicsit utána kéne olvasnod, mert így csak lejáratod magad, lerí rólad a kontárság. inkább olvass, tanulj, h a következő haladat ne kínozd...

tessék:

[link]

[link]

[link]

[link]

mindenhol 24 fok az alja, ami sztem kevés

akkor szted ki ahülye? te vagy az összes oldal?

2016. márc. 22. 16:11
 20/46 anonim ***** válasza:
42%
2016. márc. 22. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!