Akvárium algásodás, de miért?
Sziasztok!
Van egy 54 literes akváriumom egy kubai kék rákkal.
Valami miatt rettentö gyorsan algásodik(barna alga)
Az akvárim elsö és hátsó falán illetve 2 münövényen és 1 díszen.Fura módon a másik 2 növényen és a többi diszen nem látható alga.
Van külsö szüröm hozzá és egy uv-s szürö rászerelve ami elvileg kiöli a vizböl az algát.Pucolásnál mindig levakarom mindenhonnan az algát mégis olyan lesz 1 hét mulva.A lámpa 10 órát megy.
Amit bedobok kaját a rák rögtön megeszi igy a tuletetést is kizártam.
Nagyon hálás lennék valami megoldásért.
Elörre is köszi!
Rendben ezeket kiprobálom.
Utolsó:Igen láttam a pet palackos ötletet jó is de a rák felmászi ka növények tetejére és ugy szabdalja öket:D
Köszönöm szépen mindenkinek a segitséget sokat tanultam,remélem ezekkel megoldodik a probléma!
Még annyit kérdeznék hogy ezekre a növényekre van külön egy jó hely ahonnan aránylag jó árban belehet öket szerezni?
És ezeknek kell valami táptalaj vagy hasonló?
Kiprobáltam nála a borsót és imádja(:
Adok neki naponta+a táp amiben van a kellQ ásványianyag mennyiség meg hasonló és akk igy változatosabb is az étrendje meg talán kevésbé fogja kivánni a zöldet(:
Remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!