Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen eddig az akváriumom?

Milyen eddig az akváriumom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A háttér növények egyenlőre tarlóra vannak metszve, lassan ráhagyom, így majd nőnek azok is.

Sima profitos tápozás, nincs co2, nincs macro, a talajba van kéthetente a vízcserénél nyomkodva neptun aquaplant.

2015. febr. 20. 18:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező milyen talajt használsz mi az a világos barnás nagyon jól néz ki . Bocs hogy sokat kérdezek :) Köszi!
2015. febr. 20. 22:12
 12/22 A kérdező kommentje:

JBL manado a talaj, van egy fotóm: [link]

A harcsa alatt látszik, hogy különböző méretű agyag darabokból áll, szépen haladnak benne a növények gyökerei, jó a baktériumoknak is.

Hátránya, hogy kőnyű, nehezen lehet dombot csinálni belőle, az ültetés soknak nem megy bele, nekem minden megmarad benne, előnye a hosszú élettartam, nem rothad be, én egyáltalán nem talajporszívózóm és simán kezdi a 4.évet érintetlenül egy másik akváriumban.

Hosszú távra tervezett, társas, vegyes akváriumba tökéletes.

2015. febr. 20. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerinted páncélosharcsáknak is megfelelő?
2015. febr. 20. 22:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Tökéletes páncélos harcsáknak, nem sérti fel a bajszukat, szájukat: https://www.youtube.com/watch?v=ThAtot62zvM
2015. febr. 20. 22:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Én azt az előtéri növényt visszanyírnám, és a lenyírt részekkel beültetném azokat az üres manadós részeket.

Egyébként jó lesz!

(Amúgy nekem a neonoknak kicsit kicsinek tűnik ez az akvárium.)

2015. febr. 23. 07:13
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem túl nagy neonoknak, 67 cm, nincs más hal mellettük így nem stresszesek szabadon közlekednek, úgy kaptam őket 2013 márciusban kerültek hozzám, papíron már nem kellene élniük, 2011-ben kerültek egy hölgy akváriumába aki közben már meghalt, kérte, hogy vigye el a halakat mert nem tudta őket gondozni betegsége miatt.

Természetesen nem várom, hogy elpusztuljanak a neonok, de már 4 évesek, nem akarok nekik egyenlőre nagyobb akváriumot, érzékenyek, öregek, kicsi változás is végzetes ilyenkor már.

Nem nagyon van hova mit ültetni, megnyírtam a H.M et, friss még a jelenlegi elrendezés, befut mindent a H.M magától, decemberbe tettem be 4 száll hm-et.

Ilyen jelenleg: [link]

[link]

Igy néz ki a szerkezet a szobában: [link]

Így indult decemberben ez a kinézet: [link]

2015. febr. 24. 18:05
 17/22 Pendulum92 ***** válasza:

Ez felett van lila fénycső?

Szép a HM-ed.

2015. febr. 24. 18:56
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem, osram lumilux volt sokáig de még decemberben cseréltem sylvania aquaclassicra, szépen terül, fejlődik alatta minden, meg sem közelíti a lumilux, 1 hét után már látványos volt a változás.

Idén mindenhonnan kidobálom a lumiluxokat, meg a G.E, polilux csöveket, aquaclassic megy mindenhova, 5000 kelvines fehér cső, 2 akváriumra tettem, brutális a változás, nem is kerül sokkal többe mint a sima 3 sávos csövek, nekem beváltak.

3 fénycsőnél teszek be 1 groluxot, ezen 2 cső van, tisztára mint a t5, semmi zöldes beütés, nagy a fényerő is.

2015. febr. 24. 20:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Pár friss kép: [link]
2015. márc. 20. 20:38
 20/22 Pendulum92 ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak azért látod jobbnak, mert új cső?
2015. márc. 24. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!