Második akváriumom van és eddig mindkettő eltört/megrepedt, mit csináljak?
Nem csinálok velük semmit, de egyszerűen elrepednek. Most lett megcsináltatva de már félek újra feltölteni.
Milyen ragasztókat tudnátok még ajánlani? vagy mit csináljak?
köszi a válaszokat..
szakkeredkedésben vettem mindketőt, és most ott is cserélték ki az egyik üveglapot..
stabil asztalon van, altt van terítő, semmi más nincs az asztalon, sose lököm meg vagy ilyenek..
köszi mindnekinek aki próbált segíteni.
54 lieres akváriumom van 9-es üvegből készült,
egyszer keresztbe eltört az alja, most meg a hátulja ( újjat vettem)
most megragasztották, de a ragasztásnál megint folyik szal viszem vissza:(
nem mozdítom, fix helye van, meg se tudnám lökni vagy ilyesmi..
Hát már én is nagyon elvagyok keseredve...
Állandóan már azt figyelgetni h ugye nem tört e el avgy nem repedt e meg már nagyon rossz. Félek már komolyan haza jönni, hogy nincs e kifolyva a víz..
Hát most majd én végighúzom vmilyen ragasztóval, csak még venni kéne de nem tudom h miet, mert már csak az egyik sarka söpög, a többi már okés..
csak a halaim sajnálom..szegények, most elég rossz nekik, szomszédtól kaptam egy gömb akváriumot, amit ők növény beültetésnek hazsnáltak, nem tudom hova rakni őket, most is majd vissza kell vinni mert folyik, másik akváriumom meg nincs itthon, mert nem gondoltam volna h ilyen lesz..
de most már kezem azt hinni h ez a sors akarata és nekem nem valók halak:(
avgy csak egyszerűen ennyire szerencsétlen vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!