Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Második akváriumom van és...

Második akváriumom van és eddig mindkettő eltört/megrepedt, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem csinálok velük semmit, de egyszerűen elrepednek. Most lett megcsináltatva de már félek újra feltölteni.

Milyen ragasztókat tudnátok még ajánlani? vagy mit csináljak?

2010. ápr. 18. 19:55
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nekem a 40 literes van 3-as üvegből. Igaz, csak 30 liter víz van benne. De ha van alatta polifom, akkor nem repedhet el az alja. Az nem lehet ragasztó hiba. Ott vagy beleesett valami kemény, vagy az üvegben volt feszültség. Pl amikor ragasztják, nem szabad feszíteni sehova, ha nem illeszkedik, akkor új üveget kell inkább vágni.
2010. ápr. 22. 20:43
 22/24 anonim válasza:

Nekem nincs akváriumom! De senki ne mondja, hogy 9mm es üveg attól elreped, mert egy asztal terítő van alatta! Ha lefektetem azt az 9mm üveget egy egyenetlen talajra, és rá teszek kb 30kg akkor sem szabadna eltörnie! Szóval a víznyomásától tuti hogy nem törhet el! De mivel az emberi szem nem vesz észre hajszál repedéseket így viszont előfordulhat hogy az miatt repedt meg az üveg. Én is azt javasolnám, hogy inkább vidd vissza az akváriumot és mond meg nekik, hogy csinálják meg! Ne Te költsd a pénzt arra ami nem a Te hibádból keletkezett, és ha most sem tudnák megcsinálni kérd vissza a pénzed! (Én így csinálnám, csak egy vélemény amit gondoltam megosztok veled)

További sok sikert, és a Te sorsod nem mástól függ! Igen is mutasd meg a "világnak" ha Te valamit eltervezel akkor azt meg is valósítód :)

2010. ápr. 22. 20:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem van akváriumom. :-)

A vastag üvegek (pl. 19-es), amiket igazán nagy akváriumokhoz használnak már a saját sújától is megrepedhed, ha alákerül valami.

Üvegre pedig sehol sincs garancia, mert nem lehet tudni, hogy mitől repedt el.

Az mondjuk gyanús, ha valaki 9-es üvegből készít ekkora akváriumot.

2010. ápr. 23. 10:31
 24/24 anonim ***** válasza:

én egy darab padlószőnyeget rakok alá.

volt már így egy rakat akváriumom,

vékony üvegekből, és sosem repedt meg még egyik sem.

2010. ápr. 30. 05:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!