Milyen eddig az akváriumom?
A háttér növények egyenlőre tarlóra vannak metszve, lassan ráhagyom, így majd nőnek azok is.
Sima profitos tápozás, nincs co2, nincs macro, a talajba van kéthetente a vízcserénél nyomkodva neptun aquaplant.
Lassan 2 éve szolgál benne 2db aqualel fan 1, nagyon jól teszik a dolgukat, minden évben kiszedem a növényeket majd kap valami új külsőt, 2015-re ez a végleges. Van pár nano akva, azok kivételével ez van csak belső szűrővel, a többi külső szűrős.
A növény neveknél van amibe nem vagyok biztos, kettőt nem is tudok.
Ezeket én termesztettem másik akváriumban, nem lett véve semmi, ők nagyjából stimmelhetnek:
Cryptocoryne parva,Taxiphyllum barbieri,Cryptocoryne wendtii,Najas microdon,Hemianthus micranthemoides, Limnophila sessiliflora.
2x18 watt t8 sylvania aquaclassic van az akva felett.
---------
Red cherry garnélák vannak benne, szaporodnak szépen, kb 50-70 lehet benne, néha elajándékozok ismerősöknek 5-10 darabot, vagy beviszem a kereskedésbe a szebb pirosakat, szoktam cserélni is a kereskedésben, beviszek 20-at abból csak 15 fizetnek, 5 jön vissza.
Pendulum92 talált, süllyedt:))
Ez volt előtte majd 1 évig: [link]
Szépen elvolt a sarokban, az etetésen kívül kéthetente 10 perc meló volt vele, aztán jött valaki aki előtéri növényt hiányolt, a feleségem meg olvasta a kommentet, a lecke fel lett adva mivel ő nagyon szereti ezt az akváriumot.
Mondjuk nem tudom ki javasolt épp előtéri növényt:))
Megpróbálom a kettőt ötvözni majd kiderül mi lesz belőle, kicsivel több meló lesz vele az már látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!