Szerintetek fejlődni fog még az akvarisztikában a technika?
# 10 válaszoló..... "bármivel bármi gond van, egyből jelezne, sőt reagálna magától."
Ha lemenne a digitális PH mérő-kapcsoló ára, már én is mernék kötni co2-t az akváriumra, egyenlőre így a halak miatt tabú, remélem a R.O szűrőkhöz hasonlóan lehet majd egyszer kapni 25.000ft körül.
Akartam egy hullámoztató gépet,
Drága lett volna, aztán Conradban vettem inkább egy preciziós időkapcsolót
Rákötöttem egy hosszabbítót, a hosszabbítóba bedugtam egy vízpumpát és ez így most lökdösi a vizet néha. Ahogy beállítom, hát olyan 5 másodpercenként lök egyet, és így csinál mindig egy nagy hullámot.
Minden tengeri akváriumhoz való kis vacak 10 szeres áron mozog, sznoboknak készül, nehogy a halandó ember is megvehesse, van annyiféle marhaság.
Vízszint szabályzó, meg olyan is, hogy beprogramozod, aztán nem kell csinálnod semmit sem. Így adagolja a tápanyagokat is, sót kever, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!