2 guppinak elég lesz ekkora hely nem túl kicsi?
2010. jan. 31. 14:54
21/26 anonim válasza:
Kicsi,és gömbakváriumba nem tartunk halat.
22/26 anonim válasza:
háát ebbe halat tartani kész halál
amugy felmész vaterára ( www.vatera.hu ) és 1000forintokér van 30 literes akvárium nézz ott körbe szerintem
23/26 anonim válasza:
Nem szabad gömb akváriuma halat tartani, mert becsavarodnak. egyszerűen nem tudnak tájékozódni, ettől depisek lesznek, fogékonyak lesznek a betegségekre (hasvízkór, darakór) és kipurcannak :( Ráadásul írtad, hogy se levegőztető, se szűrő... én azt mondanám, hogy inkább vízinövényt tegyél bele (abból is valamilyen mohát) és pár csigát. Vagy ültess kaktuszt bele! De halakat ne kínozd!! Ha halakat szeretnél, akkor inkább vegyél rendes (kocka vagy téglalap formájú) akváriumot! kb 25-30L-et.
24/26 anonim válasza:
vagy tavasszal menjetek ki egy tóra (szülőkkel) és hálóval (apró szemcseméretű) szedjetek vízibolhát! :D Tök érdekes kis állatok
25/26 anonim válasza:
Nem szabad a legújabb állattartási törvény szerint gömb alakú akváriumban halat tartani, törvény tiltja!
26/26 Doruss válasza:
Hát szerintem nem nagyon... eléggé kicsi ez a hely nekik, és attól függetlenül, hogy a guppik kicsik, nagyobb hely kéne. Egyébként lehet hogy a guppi bekattanna a gömbakviban... egyszer az egyik halamat átraktam befőttesüvegbe, ami ugye még csak nem is gömbölyű, csak kerek, és teljesen megőrült. Összevissza úszkált, és megzavarodott, már attól féltem, sokkot kap... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!