2 guppinak elég lesz ekkora hely nem túl kicsi?
2010. jan. 31. 14:54
2/26 anonim válasza:
szerintem nem... ez nem akvárium, ez egy váza
3/26 A kérdező kommentje:
kagylók voltak benne meg kavics
..
tesómat akarom meglepni vele 5 éves és nagyon oda van a halakért de nem állok most úgy anyagilag h vehessek szval azért gondoltam erre tudom h nem kimondottan akvárium
2010. jan. 31. 14:58
4/26 anonim válasza:
Mivel a guppi kicsi ezért elég neki simán elférnek, viszont én szeretem ha tágas helyen vannak az állataim nem ilyen kis helyen. De végül is eltartható ekkora helyen is.
6/26 A kérdező kommentje:
az baj hogyha nem veszek bele levegőztetőt? amúgy köszi a válaszokat reménykedem benne h elég lesz
2010. jan. 31. 15:02
7/26 anonim válasza:
ekkora akváriumba ennyi halnak nem is kell mert úgyis sűrűn cseréled a vizet de antiklór az feltétlen kell hogy bírják a vízcserét sok sikert
8/26 anonim válasza:
Szerintem nem. Egyrészt mert a guppik nem párban szeretnek lenni, másrészt a bettán kívül más hal nem bírja a gömb teret. 2 guppi helyett inkább 1 betta fiút ajánlok ebbe.
9/26 A kérdező kommentje:
akkor a betta az mennyibe kerül és mindenféleképp kettőt akarok
2010. jan. 31. 15:06
10/26 anonim válasza:
1 akváriumban csak 1 betta lehet én annak idelyén 800 forintért vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!