2 guppinak elég lesz ekkora hely nem túl kicsi?
2010. jan. 31. 14:54
11/26 anonim válasza:
Attól függ, hol veszed. 500 Ft-tól már lehet kapni betta fiút.
12/26 anonim válasza:
1 betta fiú lehet 1 akváriumban, mert a fiúk bántják egymást, de párban lehetnek (tehát 1 fiú 1 lány).
13/26 A kérdező kommentje:
értem de akkor ez 1 párnak nem lesz kicsi?
2010. jan. 31. 15:10
14/26 anonim válasza:
De, de ez más halnak meg egyedül is kicsi lenne. A betta fiúk megvannak egyedül.
15/26 A kérdező kommentje:
ajjajj akkor most mi csináljak
biztos akkor h 2 guppinak nem elegendő ez?
2010. jan. 31. 15:15
16/26 anonim válasza:
A bettaq pedig nagyobb. Elvileg egyet tehetnél bele,de:ez egy kínzókamra,nem egy akvárium.Ha jót akarsz öcsédnek nem veszel bele halat neki.Sokat fog sírni az állandóan pusztuló halaiért. 3naponta kell vizetcserélned,amugy a fűtőt szűrőt,és egyebeket hova teszed?amugy nekem van itthon egy ilyen izém amit eredetileg kaktuszoknak adtak el vagy mi a fenéknek.Ez nem is akvárium.Ez kb 2 liter ha megvan de sztem még annyi sincs.Legalább 2e ft-t szánj már rá hogy egy rendes akit vegyél ,és ne ilyen gömb izét...Egyáltalán nem jó nekik ez a hely,ebbe max vizinövényt tehetnél.A többiek több mint valószínmű h nem tudhák mekkora ez az akvárium,azért írták ezt,nem tudják hogy egy tenyérben elfér.Ez kb egy befőttesüveggel egyenértékű.Na így aki azt mondta mehet bele hal,mitmond ezek után...Amugy egy 5éves biztosan tudja majd gondozni őket.
17/26 anonim válasza:
Felhívnám mindenki figyelmét arra a parfümösdobozra bal oldalt a 2.képen és az "akvárium" mögött levő képeslapra.Hogy legyen mihez viszonyítani.Mindenki tuja mekkora egy képeslap.1,5liternél nincs több ez az izé...
18/26 anonim válasza:
A betta az egyetlen, ami bírja ezt a méretet, de ő se hosszú távon (max. néhány hétig, vagy 1-2 hónapig). Valóban, azt a pénzt rá kéne szánni egy nagyobb akváriumra (nekem kb. 22 literes van, még az is kis méretnek számít, de 1-2 kisebb halnak már kényelmes).
19/26 anonim válasza:
ez az akvárium elegendő két kisebb gupinak:)
20/26 anonim válasza:
# Medence: Minimum 30 literes, 1 hím és 3 nőstény részére
# Halnépesség: 1literre 1 hal
Mindig több nőstényt tartsunk, mint hímet, mert ez utóbbiak szenvedélyes udvarlása nagyon kifáraszthatja a nőstényeket.
Ez a váza nem elegendő 2 guppinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!