Márványsügérhez lakótárs?
Szia!
Illik legalább 600 liter egy párnak. Melléjük mehet még 1 esetleg 2 faj. Habitustól függően.
pl; citromsügér, arany akara, heros severus, vöröstorkú sügér,ékfoltos sügér
tavirózsát lehet betenni melléjük majd?Csak anubias maradt meg mellette eddig a tavirózsa megmaradhat(Nymphaea capensis)?
az igaz hogy kapnia kell néha marhaszívet vagy mit és naposegeret?eddig hallal,tücsökkel és sáskával,néha algatablettával és Hikari cichild gold-al etettem de szeretném színesíteni az étrendjét valamivel, heros severumból is egy pár kéne nagyon tetszenek őket is úgy lehet párba állítani mint a márványsügereket? mennyi idő alatt lesznek ivarérettek?nem szeretném sokáig ennyire zsúfoltan tartani majd őket (5-6 márványsügér 600+ literben) milyen lehet ha egy arany márványsügér és a sima színváltozat keveredik?a citromsügér lesz ivarérett gyorsabban vagy a severum?albínó severum+sima severum milyen színű kicsiket eredményezhet?1 pleco mehet melléjük(1 pár márványsügér 1 pár severum vagy citromsügér)?talajnak jó ez( [link] papiruszsás vagy vízipálma mehet az akváriumba?a kerámia porlasztókő ami úgy hallottam nagyon jól porlasztja a buborékokat hol beszerezhető?nagy vasfa vagy red moor mehet az akváriumukba?a citromsügér vagy a severum helyett texasi sügér esetleg?az ő nemük hogy megállapítható?
ment a zöld kéz mert a válaszaid nagyon hasznosak :)
Szia!
Huhh. Nem biztos, h fogok tudni neked segíteni, Közép-, Dél-Amerikai sügéreket csak felszínesen ismerem. Az tudom, h a marhaszívvel érdemes etetni, de melegvérű állatokkal állítólag nem, valahol olvastam, h nem tesz nekik jót, szóval az egeret szerintem hanyagold A severust hárembe vagy kisebb csoportba is lehet tartani. Társításukkal személyes tapasztalatom nincs így nem akarlak félretájékoztatni.
Ezt a srácot ajánlom, ő lesz az embered. :)
Ez az oldala, sok érdekes dolog van fent. Tőle halat is fogsz tudni venni.
Facebookon is fent van a cichlids hungary csoportba, de a honlapján talán az email címe is megvan adva. Sok sikert a nagy akváriumhoz, ha kész van mindenképp dobj fel képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!