Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért nem sikerült szaporítano...

Miért nem sikerült szaporítanom a leopard danioimat, hol hibáztam (bővebben lent, help)?

Figyelt kérdés
szóval egy műnoveny van bent az egyik sarokba, a víz kb 20 centi 31 literes akvariumba probalkozok a szaporitasal, az alját lefedtem az ikràk védve vannak ha minden igaz. 4 danió van az akvariumba, 1 tuti lány jó nagy hassal és egy másikat is raktam bele ami lány szerintem bár őt nem tudom biztosra, mondjuk nem hajtották egymást a másik nostennyel szóval szinte tuti az!! 24 órára rá (tegnap este) betettem a 2 hímet! Nem tortént semmi nem kergetoztek illetve semmi, a víz 26 fokosra volt állítva végig. Aztán 6 órakor kelltem és kb aludtak semmi nem volt. Emeltem a víz,hofokot kb 2 fokkal, illetve hoztam bele 2 pohár forró vizet! A az ablakban volt az aksi szal folyamatosan erősödött a fény, de semmi csak alszanak ez miért van?
2014. nov. 26. 08:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy van!:)
2014. nov. 26. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet kéthetente szaporulat, ha sok ivarérett nőstény van, fehérjedús élő kaját kapnak, plusz vitaminokat, egészséges jól szűrt a víz. Nem egyszerre ikrásak a nőstények, minél több van annál nagyobb az esélye, hogy rendszeresen vannak kishalak.
2014. nov. 27. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!