Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tudna segíteni valaki aki ért...

Tudna segíteni valaki aki ért a bettákhoz?

Figyelt kérdés

Van egy kb. 4 hónapos bettám. Az én véleményem szerint hím. /a leírások alapján gondolom/. Nem túl nagy még kb. 2 cm. Nem túl agresszív és nem igazán nagyok az úszói sem. Mi lehet az oka? Még túl fiatal? Reménykedhetek?

Kérem segítsen aki tud.

2010. jan. 20. 01:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?mert ha az,hogy hím e akkor egy kép sokat segítene.
2010. jan. 20. 02:04
 2/5 A kérdező kommentje:

A kérdés az lenne, hogy már ilyen fiatalon is agresszívnak kellene lenniük vagy csak később? A másik pedig, hogy mikorra lesznek az úszóik nagyok?

Ma még rakok róla fel képet.

Azért köszönöm.

2010. jan. 20. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A hím csak a hajtársaival agresszív...Nem nekiront az üvegnk vagy neonhalaknak,vagy széttépi a növényt...
2010. jan. 20. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
:) Ez édes. Ezt tudom. Hülye vagyok a halakhoz, de azért nem ennyire. Tükröt tettem az akváriumhoz. Volt már bettám, de azt kereskedésben vettem nagynak, ő agresszív volt a tükörképpel.
2010. jan. 20. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Itt van két kép. 4 hónapos most. Remélem látható, mert elég nehéz lefényképezni.

[link]

[link]

2010. jan. 20. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!