A piráják mindig agresszív halak?
Tehát ha nem sebes/véres kézzel benyúlok (nem vagyok ilyen hülye :D) akkor lehetne hogy lerágják a kezemről a húst!? Tudom hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok ....
Mert jómagam is tartana ilyen csöppségeket, leginkább az idegesítő szomszédom medencéjében :XD
Őszintén örülök :D
Remélem más is beszáll majd a játékba :XD
Ó igen!igen! FOntos! :D
Mivel etetitek a vöröshasúkat?
Csak mert drága volna minden nap egy marhaszeletet eléjük tenni :D
Mi mindennel lehet etetni? Törpehalakon kívül....
És mindenképp élő áldozat kell?
Nem örülnék neki. Legfeljebb néha egy giliszta, de halakat nem.
Mindenevők. PFK szerint, "offer a balanced diet of frozen fish, shellfish, fruit, nuts, seeds, floating pellets, plus the occasional earthworm." A marhaszív, a csirke túl sok fehérjét és zsírt tartalmaz számukra.
Remélem tudsz angolul:
Mivel nem úszod meg a hallal történő etetést, ajánlom még ezt a cikket is a tiamináz enzimről és a b1-vitamin hiányról:
Bocs, tudom, uncsi vagyok :$ :(
Uncsi nem vagy, sőt hasznos :)
Viszont nem hiszem hogy mindenevők. Tudom hogy van gyümölcsevő fajtájuk is.
Szerintem abban lehet igazad, h. nagyon sok ragadozó néha vega kaját is kell fogyasszon, hogy ne csak fehérje jusson a szervetetébe :)
Láttam már füvet legelni ragadozó állatokat, szóval .....
Sajnos én nem tudnám élővel etetni ):
Nem lenne szívem pl. a kis békát hagyni feldarabolni.
Láttam már videókat. Kegyetlen egy halál ez.
ráadásul külön költség volna megvenni őket, minden "ÉTKEZÉS"-re. A lényeg hogy olcsón sehogy se jönnék ki :D
Hát itt vagy öreg cimbi :D
Már aggódtam hogy miért nem írsz :D
Úgy beleéltem magam a beszélgetésbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!