Vettem állatkereskedésbe panzi színfokozó ill szemcsés díszhaltápot jók ezek?
Nem tudom, hogy van e köze az elhalálozásokhoz, de simán el tudom képzelni.
A fagyasztott kajákat jobban preferálom, mert azzal nem volt még gondom (artemia, mysis, cyclops). Néha veszek élő tubifexet, vagy élő fehérszúnyoglárvát.
Hát nekem nem guppim van, de ha lenne, akkor ugye ők ennének növényi táplálékot is, tehát néha dobnék be zöldborsót kettévágva, vagy egy marék békalencsét, esetleg pár szál hínárt, vagy vennék spirulina tablettát. Vagy fagyasztottban vennék olyan mixet, ami növényevő halaknak való, de adnék húsos ételeket is, tehát így mindent.
A lemezes és a szemcsés táp között jelentős fajsúly és beltartalmi különbségek vannak a szemcsés javára.
A verzió, a töményebb táptól átbillent a vized nitrogén vegyület szintje a halaknak mérgező szintre.
B v.. a halaknak hirtelen tömény lett a szemcsés, ezért a bélrendszer feladta.
A panzi nem a legjobb táp, a szemcsést ajánlatos beáztatni a többszörösére bedagad, ha a kisebb halak gyomrába van ez akkor el is pusztulhatnak.
Cserélj részlegesen vizet, 30% körül, a tápot meg áztasd le 5-10 percre, utána öntsd be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!