Vettem állatkereskedésbe panzi színfokozó ill szemcsés díszhaltápot jók ezek?
Én csak fagyasztott kaját veszek, 24-30-as osztású, tábla, kockákból áll, vannak plankton szerű kaják, sórák, krill, mysys, Lehet kapni fagyasztott zöldség mixeket is.
De bármilyen otthon használt főtt, forrázott zöldség megteszi, a dinnyehély, paraj, répa, saláta, uborka, karfiol, bármi.
Lehet adni vegyesen is. Példa sórák(artemia) mellé pár percig főtt cukkini.
Elvileg bárhol ahol halakat, akvarisztikai felszereléseket tartanak tudnak rendelni, szinte minden ilyen boltban van fagyasztó, átlag csibe, protrein, vagy hasonló állatoknak való kaját tartanak benne.
1 levél, egy 100 literes akvárium havi kaja adagja, legalábbis annyi halat érdemes maximum! az akváriumba tenni aminek 1 napi 1 kocka elég.
Ma a fagyasztott kocka a legolcsóbb etetési módok egyike, én kijövök havi 2000ft-ból példa jobb sera száraz táppal ez 10000ft lenne havonta.
A halak szépek egészségesek, tehát érdemes utána járni.
500 ft átlagban 1 levél kaja, 24-30 kocka.
Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!