A piráják mindig agresszív halak?
Figyelt kérdés
Tehát ha nem sebes/véres kézzel benyúlok (nem vagyok ilyen hülye :D) akkor lehetne hogy lerágják a kezemről a húst!? Tudom hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok ....
Mert jómagam is tartana ilyen csöppségeket, leginkább az idegesítő szomszédom medencéjében :XD
2014. aug. 27. 00:31
1/108 A kérdező kommentje:
na de komolyra fordítva ...... tényleg annyira veszélyesek? Tehát ... képesek lennének rá?
Mondjuk egy 10 db?!
2014. aug. 27. 00:40
2/108 anonim válasza:
Legfőképpen dögevők. Élő húsra ritkábban mennek, de nem fogják ledarálni a kezed, mint a filmekben xD
3/108 A kérdező kommentje:
De megtörténhet nem?
Nem a film alapján szól a kérdés, sőt én túloztam el :D
De megtámadhatnak könnyen nem?
Azért mégiscsak ragadozók.......
2014. aug. 27. 00:48
4/108 A kérdező kommentje:
Lehet h. nem darálnak de azért ....... hihi :D
Kellemetlen élmények megtörténhetnek :D
2014. aug. 27. 00:50
5/108 Dioxyde válasza:
Nem dögevők hanem ragadozó halak , nézz meg egy természet filmet ami róluk szól bele esik a madár a fáról a vízbe rögtön rástartolnak ..."Óvatosan kell velük bánni, mert ijedősek és megharaphatják azt aki belenyúl az akváriumukba. Tartásuk nem kezdőknek való, mert még egy nagy akváriumban is könnyen agresszívvé válhatnak."
6/108 A kérdező kommentje:
Azt hallottam nagy csapatban kifiléznek egy nagyobb vízimadarat is :D
2014. aug. 27. 00:58
7/108 A kérdező kommentje:
És a gyümölcsevő fajtájuk is megtámadhat?
2014. aug. 27. 00:58
8/108 Dioxyde válasza:
hát ha ráhúzol a kezedre egy almát tuti XD
9/108 A kérdező kommentje:
:XD
Attól még hogy nem esznek húst, támadhatnak nem?
Növényevők is lehetnek agresszívak :D
2014. aug. 27. 01:04
10/108 Dioxyde válasza:
hát főleg ha nem adsz nekik elég gyümölcsöt :D akkor még ki is ugorhatnak a CBA-ba venni 2 kila almát :D de amúgy ők nem fognak neked menni nem agresszívak inkább félénk halak.Bár biztos van olyan fogsoruk mint nagyanyámnak szóval ha akarnák lehet le tudnák szedni a húst a kezedről:D de ők nem ilyen halak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!