Ti meddig hagyjátok a halaknak adott párolt zöldségeket a vízben?
Én átlag bedobom és nem igazán szoktam soha kivenni, idővel megeszik.
Gyengébb szűrésnél nem árt szerintem 1 nap után kivenni a maradékot, példa a főtt karfiol nagyon puha lesz 1 nap után és tele lesz a víz apró zöldség darabokkal ami úszkál a vízben és tömíti a belső szűrő decis szivacsát.
Külső szűrőnél teljesen mindegy, én vasárnap dobtam be főtt dinnye héjat, egy tenyérnyit, tegnap még láttam belőle kis darabot hánykolódni, mára 3,5 nap után megették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!