Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 300 literes tanganyika tavi...

300 literes tanganyika tavi akvárium? ( többi lent)

Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék egy 300 liter körül tanganyika tavi akváriumot. Nem szeretnék, túl nagy és túl sok fajt tartani. A következő képp gondoltam: Az akvárium 1/4-t buldog csiga sügeresre alakítanám ki. 2 hímre gondoltam 4-4 nősténnyel. A fennmaradó helyre Neolamprologus-t szeretnék, 2-3 fajra gondoltam(bricardi,falcicula sygnus, savory,leleupi, buescheri, cylindricus), a társításba és az egyed számba nem vagyok biztos ebbe kérném a segítségeteket? Köszi!

#sügér #neolamprologus #tanganyika tavi
2014. júl. 14. 17:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor inkább a 700-ra ruházok be. A fény határeset?! Akkor lehet elég lesz 2 cső is bele, nem akarom,h az algák ellepjenek. Akkor lehet aquastar coralstar kombó lesz a nyerő.
2014. júl. 18. 14:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerinted 6 brichardi, 4 leulepi, 6 leptosoma, 8 buldog jó lenne?
2014. júl. 18. 21:53
 13/15 YourDestiny ***** válasza:

Vedd le a brichardit is négyre, és növeld meg a lazacsügérek számát 10-12 halra.

Szerintem az Aquastar-Coralstar is sok kék spektrumot fog eredményezni. Itt nekem régen egy daylight és egy Coralstar volt, ilyen kék az eredmény:

[link]

A hátteret ne nézd, mivel kék a fal, a vízfelszínt és homok árnyékos részét nézd. Viszont tudni kell, hogy ami nem kék hal, mindnek rusnya fakó színe lesz. A leleupinak, brichardinak és buldognak egyaránt.

Én a jelenlegi saját kombinációmat javaslom, csodálatos, minden létező színt kiélénkít. Aquastar + Hagen PowerGlo.

2014. júl. 20. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi az összes segítséget, lassan képbe kerülök :)
2014. júl. 21. 10:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Az nem gond, h a hagen power glo t-8 120 cm-es, az nem 36W-os hanem 40w-os?
2014. júl. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!