300 literes tanganyika tavi akvárium? ( többi lent)
8 buldog, 4 buescheri (ennél a halnál jó eltalálni az egy hím arányt), 4 brichardi rendben vagy kb. 160 literre. Ezt a létszámot a halak méretét is figyelembe véve duplázhatod... illetve kétszeresére növelheted. Jó lehet közéjük az említett leleupi is. A falcicula nem tudom, nem-e ívna össze mondjuk a porcelánnal, erről nincs infóm, hajlamos-e.
Ha nincs sügéres irodalmad otthon, itt a honlapom:
Ideálisnak ideális méret.
Határeset. Nekem 1200-as és 700-as viszi 6 liter Sipoval a 334 literest. Elég hozzá.
Előszűréssel nem fog. Nekem a 700-asba fér előszűrő kerámiával és dupla réteg szivaccsal 2-2,5 liter. Max. lecseréled a gyári szivacsot sűrűbbre és csak egy réteget teszel. Vagy belemegy 5-5,5 liter a kettőbe. Jó előszűrés nélkül pazarlás.
Nem. A fényerő még csak-csak felső határ, nekem is 96 Watt van, de túl kék lesz, rengeteg kék spektrummal. Fordítva. Két daylight plusz a tengeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!