112 L-es akváriumban, megfelelően erős szűrés és másik 4db afrikai sügér mellet tarthatok tanganyika tavi citromsügeret?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 13:09
1/4 YourDestiny válasza:
Nem. Egyedül néhány leleupit lehet (mondjuk 1 hím 3 nőstény), társítani viszont már nem. A megfelelően erős szűrés remélem egy jókora vödrös szűrőt takar.
2/4 YourDestiny válasza:
De látom nem adod fel, így sajnos van egy olyan előérzetem, hogy úgyis plusz hal lesz a vége, holott már így is tévúton jársz.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a tanácsot. Egyépként ez egy másik akváriumra vonatkozó kérdés volt. Nem fogok venni ilyen halat hogyha nem lessz jó helye az akváriumban, mert nekem nem az a célom, hogy csak legyen és minden oké, hanem én azt szeretném hogy jól is érezze magát mint a többi sügerem. :)
2013. márc. 1. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!