Fan filter Plus 1 szűrőről ha leveszem a szivacsot fedő külső műanyagot és úgy használom, akkor javíthatok valamelyest a szűrés hatékonyságán vagy nem?
Én is feltettem korábban egy hasonló kérdést, de azóta nagyon sokat tanultam, tehát most én fogok válaszolni :)
Nem a burok fogja le, hanem a szivacs. De nem is ez a baj, hanem a szivacs kicsi mérete. Nincs elég hely a baciknak. Ha mindenképp bent akarod hagyni az akváriumban, tegyél rá egy nagyobb szivacsot, kereskedésekben vágnak neked, amekorrát akarsz(vagy is ahol én voltam, ott vágtak).
Ha komolyabb szűrésen gondolkodsz, csinálj egy oldalpolcos külső szűrőt belőle.
De itt jön egy fontos kérdés: mekkora az akváriumod?
Köszönöm a választ. az akváriumom 54 literes, kb 40 liter víz van benne. Igen hamar sárgás árnyalatot vesz fel a vizem (kezdetben azt gondoltam, hogy beállt a víz, de már kétlem hogy így kéne kinéznie)
nagyon érdekelne , hogy hogyan tudnám felturbózni a fan plus 1 et, mert jelenleg nem tudom lecserélni egy drágábbra.
a külső polcos megoldást hogy gondoltad kedves legelső válaszoló?
A powerhead + szivacs kombót így képzeld el, csak a te aquael pumpáddal. [link] bemész a boltba, és vágatsz egy tetszőleges méretű szivacsot, majd ráhúzod a pumpára(késsel előtte kivágod neki)
Ez nagy és csúnya, de hatékonyabb sokkal, mint a jelenlegid.
Oldalpolcos külső: [link] Tekerd kicsit lejjebb, ott találod, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!