Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Légyszi ne cikizzetek, de...

Légyszi ne cikizzetek, de iszonyúan félek a cápáktól. Most nyáron is az adrián voltunk és anyám vonszolt be a vízbe. De nem értette meg hogy félek. Mit tegyek? ) :

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 00:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Mi is Adrián voltunk és teli volt macska cápával egy hely a tenger közepén és ott füödtünk velük.. Szartak ránk.. Csak amikor hozzádértek olyan volt mint egy dörzspapír :D Amugy nem kel félned tőlük..
2009. dec. 13. 10:51
 12/22 anonim ***** válasza:
24%

Gondolom a meteort fojtatjatjuk tovább.Ismered azt az érzést,hogy megtúrod az orrod,elered a véred,de mégsem vérzel el?aratulálok,tóléltél ey meteor robbanást,és a lökéshullám csak a hajszáleret pattintotta el.

Nem hinném hogy ez annyira tudományos volna,de ha mégis,akkor bocs...:)Amugy tényleg az lenne a legjobb ha olvasnál a cápákról.Amugy az hogy 1 cápa megeszik 1 embert,attol még nem minden cápa eszi meg az embert.Piranhák közé nem bugod a kezed,mert félsz hogy megeszik,de attol még a halaktól nem félsz,mert egy hal megette volna a kezed.

2009. dec. 13. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan kis földön úszó max egy méteresre megnövő cápák amik az adriában vannak nem vmi veszélyesek.De egy 6 méteres fehér cápa a csendes óceánban már kicsit rázós :S:S:S
2009. dec. 13. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tíz éve búvárkodom az Adrián. A legnagyobb cápa amit láttam kb. 80cm volt (és ez nem is nő nagyobbra). Ráadásul te is csak búvárcuccban és csak nagy szerencsével láthatnád. Ne félj, nincs mitől!!!!
2009. dec. 13. 20:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kutyatámadásban vagy autóbalesetben sokkal többen sérülnek meg, mint cápatámadásban, mégis sok embernek van autója meg kutyája. Szóval ne izgulj! (Bár tudom, hogy ezt hiába magyarázom, mert az eszeddel belátod, hogy nem lehet baj, de attól még ugyanúgy félni fogsz tőle, mint én a pókoktól.)
2009. dec. 14. 20:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Néhe előfordul nagyobb cápa az Adrián is, mert ugye az a Földközi-tenger egyik beltengere, ahol ugye sűrűbben előfordulnak.

Ami a cápatámadokat illeti, csak hogy mindenkit megnyugtassak, a támadások nagyobb része derékig érő vízben történik.:)És ez most komoly.

2009. dec. 27. 10:49
 17/22 A kérdező kommentje:
derékig érő vízben?????????:S:S:S:S:S
2009. dec. 27. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi az Adriában nem kell ilyentől paráznod, ha van is cápa, nem a strandon a derékig érő vízben. Voltam Egyiptomban ott tényleg rendes cápaháló volt a strand körül, pedig nem hiszem, hogy Vörös-tengerben olyan veszélyes cápák lennének, de ott én is paráztam egy kicsit, nem tudok úszni, ugyh. max. derékig megyek be a vízbe.
2010. jún. 12. 16:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a meteoros duma mekkora már-rohadt jót röhögtem:D
2010. jún. 12. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Csatlakozom. Többen halnak meg évente méhcsípésben, mint cápatámadásban. Ezek nagyon ritkák, a filmek felnagyolják, a National Geographic meg összegyűjti a húsz évvel ezelőtti felvételeket. A cápa, ha nem hergelik az egyik legszelídebb ragadozók közé tartozik (még a nagy fehér is). Derékig érő vízben még egyetlen támadás sem volt. Szinte kivétel nélkül az összes cápatámadás szörfösökre irányult, akik vizuálisan hasonlítanak a cápa kedvenc zsákmányaira. A cápától nem félni kell, inkább csodálni. És amit a halászok csinálnak. Kifogják a több millió cápát évente (gondolván, hogy úgysem fog elfogyni), levégják az uszonyukat és élve visszadobják a tengerbe. A cápát lassan így élve megeszik más ragadozók és kis halak. Szerinted ez nem kegyetlen?
2010. jún. 12. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!