Kicsit összetett problémám van. Ryukin fátyolfarkúról lenne szó. Mit tegyek ha csipkedik a díszmárnák?
Figyelt kérdés
6 rózsás díszmárnát vettem a ryukin fátyolfarkú aranyhalam mellé az eladó javaslatára( békés, szelíd, stb.)
Most gyógyulgat ki az aranyhalam egy úszóhólyag megbetegedésből, még a víz alján van. A díszmárnák meg csipkedik. Nem tudom mit tegyek, nincs még egy teljesen berendezett akváriumom, hogy szétválasszam őket. Ha valaki tud valamilyen megoldást kérem írja le. Direkt ezért vettem díszmármánt mert hogy mennyire békés, észrevettem hogy már ott tart aranyhalam, hogy a farkáról lesett pár pikkely és piros. Azt olvastam, különítsem el, oké de vegyek még egy melegítőt, akváriumot, szűrőt, levegőztetőt????
Vagy lenne más megoldás is??
2014. febr. 16. 20:23
1/3 anonim válasza:
Vidd vissza a márnákat azok ritka szemét csipkelődős halak az eladó semmit sem ért hozzájuk ha ezt mondta.Amúgy az aranyhal hideg vízi a márna trópusi nem is valók egybe...
2/3 Salx Narval válasza:
Azonnal kapcsold ki a fűtést szerencsétlen halnak nem elég a baja. A boltosnak pedig mond meg, hogy kapja be és vegye vissza halait, mert nem valók aranyhal mellé semmilyen szempontból.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, le is passzoltam a halakat Az aranyhalak ezen fajtája melegvízkedvelő.
2014. febr. 26. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!