Mi a teendő, ha terhes a guppim?
Figyelt kérdés
kb.1 hete fekete a hasa alja a guppimnak és egyre nagyobb a hasa...Mit kell ilyenkor csinálni? Akinek már volt szerencséje ilyet észlelni,az írja le ,hogy ilyenkor mi a teendő?köszönöm2009. dec. 3. 20:14
1/5 anonim válasza:
Semmit, megszül ő magától. Egy részét majd megeszi (v. megeszik, ha többen vannak), de még így is sok fog neked maradni, csak győzd hellyel.
2/5 anonim válasza:
Én azt cisnátlam hogy mikor már hordó hasa volt különraktam a többi haltól egy kisebb akváriumba és nézgettem sűrűn h vannak e kishalak..aztán egyszercsak már voltak:-) Akkor az anyjukat visszaraktam a többi hal közé a piciket meg külön hagytam amig meg nem nőttek akkorára h ne tudják megenni őket.
3/5 anonim válasza:
Akinek nincs pénze külön aksit felállitani nekik,az szülőszobát használ.
4/5 anonim válasza:
Igen igaza van az utolsónak,én irtam a külön akávriumot,de arra a pár napra (én mikor kivettem ,akkor mindig max 5 napon belül megszült) mondjuk egy nagyobb befőttes üveg is megteszi jobb hiján.
5/5 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat,de én átraktam 3napra egyedül egy 10les aksiba,de vissza kellett raknom a többi hal közé ,mert egyedül nem evet semmit 3 napon keresztül,de most kipróbálom,hogy a párjával együtt rakom át,hátha úgy sikerül.
2009. dec. 4. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!