Most mi a teendő? Elvileg 10 hetes terhes vagyok. A doki tegnap nem látott élő magzatot, egy hét múlva kellett volna visszamennem.
Most elkezdtem vérezni egy kicsit. Nem görcsölök, egyébként "semmi" bajom. Nem kell most azonnal a kórházba rohannom, ugye? És mikor kell? Ha mi történik? És miért megy el a baba? Annyira sajnálom!:( Mi válthatja ki ezt?
Már volt egy teljesen problémamentes terhességem.
Azonnal menj orvoshoz. És ha tényleg elmegy, akkor sajnálom, de hidd el, lesz még egészséges, tökéletes babád.
Ha ő most el akar menni, akkor valószínű nem volt egészséges. Kitartás!
Van egy egészséges, 2 és fél éves kisfiam. 2010. szeptemberében teherbe estem, november 29-én abortuszom volt, mert üres volt a petezsák. Vérzéssel kezdődött egyik este, akkor azonnal hívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy menjek be a kórházba. Még aznap éjszaka bementünk, akkor állapították meg, hogy elhalt a terhesség, és Missed ab-ra van szükség. Egy hét múlva műtöttek meg.
Szóval röviden: menj el az orvoshoz, mert nem játék!
ha nagyon gorcsolsz vagy ha nagyon verzik (jobban mint szokott egy sima havi alkalmaval)legkesobb reggel be kell menni mert meg ha ki is mehed akkor is meg kell nezzek uhn es adnak megelozeskeppen antibiotikumot...sajnalom ami veled tortent de az a baba aki menni akar a 12. het elott az inkabb menjen is.
en is azt tudom mondani hogy inkabb nyomas a korhaz mert egyik pillanatrol a masikra eletveszelyesen elkezdhetsz verezni
Nekem is azt mondta az orvosom, hogy bárminemű vérzésnél orvos ill. kórház.
Nagyon sajnálom. :-( Ha tényleg elment a kisbaba, valószínű azért, mert nem lett volna egészséges - ahogy valamelyik válaszoló írta. Lesz még egészséges babád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!