Mekkora aksi kell 5 Diszkoszhalnak?
Namost. szerintem legalább 250Ah-s akkumulátor az ideális, de mire rájöttem mit is szeretnél, Leírom neked a kérdést értelmesen:
"Mekkora akvárium szükséges öt diszkoszhal tartásához."
A Válasz:
Szellőztetés nélkül: Minden hal cm-re 1 liter víz ajánlott
Szellőztetéssel: Minimum 1 liter / hal.
A diszkoszhal elég nagyra nő, 20 cm körül, ezért azt szokták mondani, hogy 500-600 liter víz 7-8 halra!
Természetesen nincs mindenkinek lehetősége egy ekkora akváriumot tartani, de a minimum 150- 200 liter!
Üdv. Katka
Míg kicsik el vannak 100 literben, de később minimum 250-ben kell gondolkodnod.
Magas akváriumra lesz szükséged. Ha láttál már kifejlett diszkoszhalat, akkor nem is kérdés, hogy a 250 az inkább szükségmegoldás. Készen nem nagyon fogsz találni ilyen akváriumot, le kell gyártatni.
6-7 centisekből 4-et tartottam 100 és 150 literben.
Sajnos nem tudok erre érdemben válaszolni,csak az első pár válaszolónak írnék.:Hagyjátok már ezeket az idióta,és főképpen unalmas,gyerekes vicceket.Az első még vicces volt...sőt,már az első sem.Erre 150edjére is el kellett olvasnom ezeket,és az ehez hasonló hülyeségeket.
gyengébbek kedvéért:Aksi=akvárium.Ez nem az elektronika kérdésbe ment.Ha annyira elektronikázni akartok,nyalogassatok a konnektort.
Csak azt mondd meg, ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, és még bosszantanak is a hozzászólások, minek olvasod???
Szerintem meg egy hülye kérdésre egy hülye válasz teljesen jogos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!