50 literes aksi nagynak számít vagy nem? =)
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 15:15
2/7 anonim válasza:
Kinek hogy :)
Nálam még nano kategória (és nem azért mert nagy akváriumaim vannak, hanem mert szerintem nem szabad 2-3 centinél nagyobb testű halakat tartani benne).
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!De kb hány neonhalat lehet belerakni???mert most jelenleg 8 db van!!
2011. jún. 27. 16:10
4/7 anonim válasza:
Ha csak neonok vannak benne, olyan 10-et lehet benne tartani. Mást nem javaslok mellé.
5/7 gfero válasza:
ha beleteszel 10 neonhalat más már nem fér bele.a vörös neon annyiból jobb hogy nyáron jobban bírja a melegebb vizet míg a kék neonak hűteni kel az akváriumvizet .az 50 literes a min méret egy kezdő részére még kicsi is
6/7 anonim válasza:
Én annak idején egy-két évtizede gyerekként egy 60 literessel kezdtem akvarizálni. Pár év múlva jött egy 140-es. Mellé még egy 120-as. Aztán ezek helyére egy 450 literes, végül most úgy 5 éve van meg a 300 literes. Természetesen vannak még kisebb pár tíz literesek nevelőnek és karanténnak.
A régi 60-as is meg van. Abban most garnélák éldegélnek.
Szóval egy 50 literest én inkább kisebb méretűnek mondanék. Közepes kategória olyan 150 liter körül, nagy pedig 250 fölött van. Legalábbis nálam.
7/7 anonim válasza:
Szerintem 10 alatt pico, 10-40 nano, 41-70 kicsi, 71-150 normál, 150 fölött nagy, 400 literes meg már kvanagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!