Egy 72 literes aksi hány kgot nyom?
Figyelt kérdés
vízzel feltöltve, tetővel,dekorációval,kövekkel.szűrő stb. szekrényt akarok venni és nem tudom kb mennyit kéne,hogy elbírjon?2011. aug. 21. 12:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem direkt akvárium asztalt csináltass. Azok megerősítettek, vízállók. Berendezett akvárium, jóval 100 kg felett van.
2/7 anonim válasza:
Nekem 72 literes van kb 3cm vastag aljzattal sóderrel, és 1-2 nehezebb dekorációval, meg pár növénnyel. Jó, nincs csurig töltve, de rendesen fel van töltve.
Szerintem simán van 100 kiló!
És az asztal is másik oldala, is megemelkedett :D
3/7 A kérdező kommentje:
nincs időm asztalossal csináltatni mert már szerdán meg lesz az akvárium..és a halakat át kell raknom,muszáj. most ha bemegyek egy bútorboltba és megkérdezem,hogy van e olyan asztal vagy szekrény ami elbír 100kg-t nem néznek majd hülyének?
2011. aug. 21. 12:46
4/7 anonim válasza:
Nem, nyugodtan megkérdezheted. De úgy tudom, kisállat kereskedésben is lehet kapni külön asztalt is.
5/7 A kérdező kommentje:
most elmegyek a fressnapfba mert csak az van nyitva holnap végig járom a kis állatkereskedéseket és ha nem marad más jönnek a bútor boltok-.-'
2011. aug. 21. 12:52
6/7 anonim válasza:
Láttam akvárium szekrényeket a Visegrádi utcában
(Nyugati pu-tól nincs messze). Szerintem mérd le mekkora az akváriumod alapterülete, és hívd fel őket, kérdezd meg van e akkora méretű és mennyibe kerül.
Telefon:
06-1-349-3465,
06-30-941-3780
RÁJA díszállat-kereskedés
1132 Bp., Visegrádi u. 14.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi de debreceni vagyok
2011. aug. 22. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!