Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A Dennerle Nano Cube-nak a...

A Dennerle Nano Cube-nak a belső szűrője mekkora hangerőn dolgozik?

Figyelt kérdés
Kérem olyan válaszoljon, akinek van ilyen aksija otthon, mert akarok venni egyet, de csak oda tudom rakni, ahol alszom, és nem tudom, hogy amit adnak a szetthez belső szűrő milyen hangos. Üdv Adosz
2009. nov. 3. 12:35
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Az alacsony hőfok alatt mit értesz? 20-21fok? Küldöma mailt.
2009. nov. 7. 12:49
 32/43 Salx Narval ***** válasza:
Én küldtem a linket, csak közben te is írtál.Nem tudok addig semmit mondani amíg nem tudom a pontos méretet.SN.
2009. nov. 7. 12:53
 33/43 anonim ***** válasza:
Alacson hűfok alatt azt értem hogy a termosztátját a fűtőnek ne a kivánt hőre tekerd(bevan osztva, és pl ne a 26C-ra állítsd,mert akkor felküldi vagy 30ra,hogyha nagyobb teljesítményü a termosztát,mint amekkora az aksi,mert pl a 50wost az 54 literes aksihoz adták,tehát egy 10 literest lobogásig fűtene:).Tehát ha 26 fokot akarsz inkább hagyd a termosztátot 21 fokra,és egy fél nap után ha a hőfok csak mondjuk 13 fok akkor feljebbvehted a termosztátot egy kicsit.Amíg el nem éred a 26fokot.
2009. nov. 7. 13:37
 34/43 A kérdező kommentje:
Köszi, az emaileket. Nektek van Nano aksitok? Vagy nem akarotk esetleg? Nekem nagyon bejön, főleg, ha majd megtudom valósítani amilyet akarok.
2009. nov. 7. 14:22
 35/43 anonim ***** válasza:
Váljék egészségedre:)Kaptál még egy mailt tőlem,ha nem láttad volna,amiben a sziklás nanó felépítéséről van szó.Amugy én egy olyan 1,5literesnanot szeretnék amit küldtem,és még anyagom is van hozzá,csak aksi meg fa nincs.:)Lényegében össze tudnám rakni.:)Szia Lucky
2009. nov. 7. 14:29
 36/43 A kérdező kommentje:
Jaja, láttam, a mailt, ja még annyi, hogy bemegyek pl a póluscenteri állítkereskedésbe és simán adnak egy csupasz 20 literes aksit? Gondolom ott lehet kapni.
2009. nov. 7. 14:32
 37/43 anonim ***** válasza:
Igen.Odamész,Mondod hogy szeretnél egy 20 literes akváriumot,A kezedbenyomja,Ez jó lesz?->Jó->Akkor 2000/2500 lesz.->köszi viszlát->Viszlát.Ennyi az egész:).Ma voltam pont ott:D.Béka pápot kellett vennem,Mirelithalat meg rákot.:)Láttam is ott törpe szívó harcsát,ugyhogy még azt is meg tudod ott venni most is ha kell...:)Szia Lucky
2009. nov. 7. 14:53
 38/43 Salx Narval ***** válasza:
Ha esetleg nem tetszene az alakja, akkor rendelni is lehet,saját igényed szerint,tetővel is.(Az üvegtető két részből álljon és ne fedje teljesen az akváriumot.) KB- egy hét a várakozási idő.Ha megvan írj és akkor már az adott mérethez, konkrét dolgokat tudok mondani.SN.
2009. nov. 7. 15:37
 39/43 A kérdező kommentje:
Na találtam egy akváriumot, a pincében :D elég érdekes a mérete: Hossz 36Cm, Szélesség 26cm,Magasság 18,5cm. Megnéztem, de nem ereszt. teteje viszont nincs.
2009. nov. 7. 16:29
 40/43 anonim ***** válasza:
Lehet vágatni üveglapot a tetejére.A magassága alapján nem egy teknősös akvárium véletlen?:D.Tarthatnál kékrákot is vagy tarisznyarákot vagy teknősbékát is:)CSak mint ötlet.Szia Lucky
2009. nov. 7. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!