Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A Dennerle Nano Cube-nak a...

A Dennerle Nano Cube-nak a belső szűrője mekkora hangerőn dolgozik?

Figyelt kérdés
Kérem olyan válaszoljon, akinek van ilyen aksija otthon, mert akarok venni egyet, de csak oda tudom rakni, ahol alszom, és nem tudom, hogy amit adnak a szetthez belső szűrő milyen hangos. Üdv Adosz
2009. nov. 3. 12:35
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Rendben, igen, én is néztem, hogy elég nagy a "holt tere" a hajlított üveg sarkainál. És ha én szeretném összerakni a nano aksimat, pontosan le tudnád írni, hogy milyen szűrő, és világítás kell bele? Fútő nem is kell egyáltalán a cheryknek nem? Üdv Adosz
2009. nov. 6. 19:56
 22/43 A kérdező kommentje:
Másik, egy ilyen nano akváriumba a növényeket, hogy célszerű rögzíteni, a sziklára stb.? EZ a mostani akváriumomban is egy probléma, hogy a növényeket, ha kiültetem a kis műanyagból, kijönnek az aljzatból. Vékony a talaj? vagy mi a gond? Üdv
2009. nov. 6. 19:58
 23/43 anonim ***** válasza:
Szia Adosz.Abbol a szállító kosárból ki kell venni a növényeket mindenképpen.A talaj nálam kb 2 ujjnyi vastag.Abbol is néha ki esik a növény,de ez a vékony,szálas növények esetében van így,de nem tudok mit csinálni vele.Már én is kérdeztem hogy hoyg rgzitsem az ilyen növényeket de érdemben,olyan nagyon jó ötletet,amit meg valósítottam volna nem emlékszem hogy kaptam volna.Amugy mindenféle növényt külön külön módon kel rögzíteni.Van olyan növényt amit csak ha rögzited egy fára ,kőre,akkor tud élni,a jávai mohát pl én damillal rögzítettem.Sokan így rögzítik.Ugyan ezt a teknikát használhatod az úszó májmohánál,de hálóval is lehet rögzíteni.A gyöükeres növényeket a legegyszerübb rögzíteni,egyszerüen beásod a talajba.A Valiznéáriáknál van egy kis fehér rész a gyökér felett,annak ki kell lógnia kicsit a talajból,különben elrohadhat,vagy valami ilyesmi:)Ezt is SN töl tudom,mint még sok információt:).A víz tetején úszó növényeket meg természetesen nem kell rögzíteni.ZUgyanígy kell a Nano aksiban is.Köszönöm a kiegészítésedet.Igen,a Holt térről beszéltem,hogy túl nagy,nem éri el a szerepét...Na ez szép mondat lett...Na mindegy,ugy is érted:).Amugy ,megkérdezhetem hogy hány éves vagy?Nem befolyásol semmit,csak kiváncsi vagyok:).Szia Lucky
2009. nov. 6. 20:18
 24/43 anonim ***** válasza:

A nano aksinak az elektronikját leírtam már,csak a fűtőről nem találtam adatot.Ha nem azt kérdezed,akkor fejtsd ki bővebben légyszi,hogy minek az elektronikájáról szeretnél hallani(természetesen nem fejből tudom,hanem a gyártó oldalait böngészem:).Amugy kelleni fog az a fűtés,hisz a növényeknek is kell.Red scherrynek is.Itt olvashatsz a "Piros cseresznye "garnéláról:):

[link]

Szia Lucky.Amugy fűtést,ha mindenképp tudni akarod,még utána kereshetünk.De az nem egy negyed órás munka lesz szerintem.Szia Lucky

2009. nov. 6. 20:23
 25/43 A kérdező kommentje:
Sztem egy ilyen nano aksiba meg lehet oldani a fűtést, mondjuka sera legkisebb fűtőjével (25Wos) ozt kész. Nemde? Hát pontosan, hogy milyen külső szűrőt tudnék bele venni, és kb mennyibe kerül. Meg a világítást, ha nem a szettbe veszem meg, akkor egy sima asztali lámpába tegyem, az általad leírt lámpatestet azt kész? Egyébként 22 éves vagyok, egyetmere járok perpill:D. Budapesten lakom a Bah csomópont környékén. Te mennyi idős vagy Lucky? Miért kérdezted egyébként? :)Üdv Adosz
2009. nov. 7. 11:24
 26/43 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy a mostani akváriumban, a világítás délután 4től este fél11ig működik. Ez jó beállítás? Kicsit keveslem, többet járjon, vagy pont jó?
2009. nov. 7. 11:25
 27/43 Salx Narval ***** válasza:
2009. nov. 7. 12:03
 28/43 anonim ***** válasza:
Szia.Az életkorod csak ugy érdekelt:)Én 18 vagyok.Az én világításom 12 órát ég.Pontosabban 11et mert algásodott.Szívem szerint neked is 11-12 órát javasolnék.Sajnos szűrőkhez oylan szinten nem értek,hogy most kapásból mondok neked egy típust,árral együtt.Köszönjük a linket,bárki is volt az:)A szűrők 3000ft tól kezdődnek,kevesebbre ne nagyon számíts.Szerintem 4-5 e ft lesz a kis külső szűrőd.Ebben is kérjük meg SN-t hogy segítsen.:)Ő többet tud ebben segíteni mint én.Szerintem elég ha egy asztaliba betekeres az általam javasolt fénycsövet,csak a teljesítményt tudakoljuk meg SN-től.SN mekkora a legkisebb w amit javasolsz?És meddig mehetünk el a teljesítményben?(pl:15w tól 25wig vagy hasonlóan írd meg légyszi:))Adosz,amíg nem írsz válasz emailt a mit privátba küldtem neked,nem tudom elküldeni a dokumentumokat.Vagy ha nem kell akkor csak szolj:).Amugy,ha egy asztaliba betekered ugyan az az eredmény mintha vennél egy "akváriumi-t" Szoval mehet bele sztem.Sziasztok,Lucky.
2009. nov. 7. 12:27
 29/43 anonim ***** válasza:
Jah,amugy a fűtésről annyit:Nekem van egy kis,15litere aksim is az 54 l mellett,és mindkettőben 50wos van,csak a kissebben nem veszem figyelembe a beállitásnál a ráírt hőfokot,hanem a hőmérővel nézegetem hogy mindig kicsit feljebbvettem ,míg be nem állt a jó hőfok.De vigyázz arra hogy alacsonyabb hőfokrol kezdj,nehogy m,egfőzd a növényeket,és a garnélákat,vagy ami lesz az aksidban.Szoval,jó a legkisebb is de egy nagyobb is jó,ugyan úgy belövi a kellő hőfokot.Szia Lucky
2009. nov. 7. 12:31
 30/43 Salx Narval ***** válasza:
Ezen az oldalon a közepes kategória megjelölésével mindent megtalálsz, de nézd meg a drágákat is.Én 8- órát világítok,de neked ez kevés lesz,ha nővényes aksit szeretnél ott 10-11 óra kell, a teljesítmény Liter/1W ez a minimum,de inkább 1,5W.Ha meglesz a pontos literszám,megbeszéljük.Egy kicsit vékony a talajréteg nálad,elől 2-hátul 4-5cm.A növényes akváriumhoz viszont meg kell venni a gyári táptalajt,ez nem olcsó dolog,de nanó méretben, mégsem jelentős kiadás.1cm táptalaj és 5-6cm takaró réteg 2-3mm szemnagyság,tetszőleges színben,bár nálad nem lesz jelentősége a színnek, hiszen nővénytakarót szeretnél.Én a gyökértelen növényeket átfűzöm egy vékony szivacslapon és a szivacsot kaviccsal rögzítem és utána betemetem.A mohákat hálóval,damillal,rögzítem ill kötözöm a kövekhez fákhoz.A mostani aksid talaját nyugodtan megduplázhatod az-az 4 ujjnyi és 8-10 óra világítás.Jó hétvégét.SN.
2009. nov. 7. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!