A Dennerle Nano Cube-nak a belső szűrője mekkora hangerőn dolgozik?
Na szia!Végig olvastam a beszélgetéseteket.Ha van pénzed,amit most kinéztem,és nagyon tetszik,az egy paludárium.Paludáriumról kép,ha nem tudnád mi az:
Nekem ez nagyon tetszik,ha nagyobb akvárium mellett döntesz,akkor ilyet is csinálhatsz,egy pár kilógó nád,vasfa vagy más gyökerek.Ezt a témát már Joe-val kiveséztök egymás közt,ugyhogy elmondhatom,hogy neki is tetszik a paludárium.Csak ha 2éltü álatot választasz akkor zárni kell az aksit,ha e mellett döntesz leírom a hasznos tudnivalókat amikröl olvastam,mint pl hogy kell egy ventillátor a száríaz részbe,mert ha a pára ráül a száraz részbe kerülő növényekre,kirohadnak.
Áttérve a nano akváriumra:Mint élőlény,szerintem egy pár red scherry garnélát tegyél bele,halat ne,legalább is én nem tennék bele halat,szerintem jobban mutat ugy,hisz ugy is van egy rendes akváriumod is,legalább is nekem van,szerintem neked is van.gondolom...:).A Co2 adagolása:20liter vízhez egy tabletta 3 naponta.én hetente dobok egyet az 54les akváriumomba és bőven elég,szerintm,hiszen növényekre gyúrsz,hetente 1 tabletta a 20 literbe már jó is,elvileg nem lehet baj,főleg hogy elöbb kiürül a vízből a Co2 mint hogy dobnád be a következőt...Boltokról küldök egy provát üzenetet,de aztán a eszélgetést itt folytassuk hogy SN se maradjon ki a beszélgetésből:).Gondolom Budapesti vagy,abban tudok ötleteket adni,nekem 2 bevált boltom van aova járok.És elmondom azt is hogy ova ne menj tapasztalatom alapján.Nekem amelyik növény tetszik az a :
De ez a nano aksibaninkább a háttérbe illik:)Relatíve magas...Nanoaksiban és minden aksiban szerintem a legszebb a feketebazalt zuzalék,nekem az tetszik legalább is.Jol kiemeli a növények zöld színét.Amugy törpe szívóharcsát tehetsz esetleg az aksiba,azok elég picik ahoz hogy ne bontsák meg a képet,meg esetleg törpe páncélos harcsát.Elektronikánál azt mondtad attol félsz hogy nem veszel jó minőségö megfelelő dolgokat.Hát keresd meg hogy az 50 e ft-s aksinak mien a felszerelése,és darabonként vedd meg a felszereléseket.A kompakt fénycsőnek is megadom az elérhető boltját,10 boltban voltam mire találtam 6500Kes kompaktot...Szoval ezzel se kell szenvedned.:)Mostmár én is figyelni fogok a kérdésre,és akkor amittudok segitek,persze SN is segít tovább,gondolom,egyedül ugy se tudnék mindenre válaszolni:).Szia Lucky
Találtam egy pontosan az általad leírt akváriumról videót.:
http://www.youtube.com/watch?v=-c0ohc7yvT0
Lucky
Mégvalami:Felszerelése az általad kiválasztott aksinak:
Lámpa: Csiptetős Dennerle Nano Light
Szűrő: Dennerle Nano Corner
A fűtőről nem találtam adatot,továbbá anyit találtam hogy ezt kifelyezetten Garnéláknak szánják,Ilyet amúgy azthiszem az E-mailban leírt boltban lehet kapni(az első boltban(Anim-...)Nem tuti,de ugy emlékszem.Minden esetre felhívni fel tudod őket.Eredeti cikk:
Szoval mostmár af elszerelést is tudod,hogy tuti jó aksit tegyél össze,egyszerüen meg kell venned,lehet hogy nem lehet kapni rögtön,de akkor megrendelheted könnyedén.Sziasztok:Lucky
Nos, nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, komolyan mondom ilyenkor elgondolkodok, hogy milyen szép oldala is van az internetnek, hogy ilyen tudású emberekkel lehet "közvetlenül" beszélgetni:) Na ennyit a fényezésről, :D szóval köszönöm. tehát, akkor adok támpontot, hogy konkrétan mit szeretnék: itt a link az akváriumról:
Tehát, én is utána jártam ezt a nano akváriumot is ami a kérdésemben szerepel, az aquadepoból vettem. Namost az akvárium. Nekem is a fekete talaj tetszik inkább, tehát a bazalt jól hangzik, az aksiba nem akarok egyáltalán fát, hanem ilyen "sziklásabbat" pont amilyen a képen van. Szürke, vagy sötét színű sziklákat, amik lekerekítettek, nem hegyesek. A növényzet pedig, elől alacsony, hátúl pedig dús fűszerű növényzet, amit Lucky is írt, hogy hátra jó egy ilyen nanoba. A dennerle szettről pedig erősen gondolkodom, hogy megvegyem-e. Ha olyat választok akkor sztem egy 20 literest vennék, de még nem vagyok magamban biztos. A westendbe, a mamutban és az alkotás úti állatkereskedésben szoktam járkálni, de megfogadoma a tanácsod Lucky és elnézek a pólusba is, sőt akkor onnan fogom a halakat beszerezni, a mostani akváriumomba is. Apropó a mostani 54 literes aksimba is akarok sűrű növényzetet, ha betelepítem co2 tabit hasznájak ide is ugye? Üdv Adosz ( gyorsan tanulok :D:D:D:)
Szóval a mostanit is fel akarom kicsit tuningolni növényzetileg. [link] ilyen hajlított üveges akváriumom, van (ajándékba kaptam) Belső szűrője van, sera 50wos fűtő, és valamilyen levegőztető, aminek nem tudom a nevét, porlasztóval.
visszatérve, a nanoban kicsit dombosabb jelleget akarok, nem csont egyenes sziklásat. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!