Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A Dennerle Nano Cube-nak a...

A Dennerle Nano Cube-nak a belső szűrője mekkora hangerőn dolgozik?

Figyelt kérdés
Kérem olyan válaszoljon, akinek van ilyen aksija otthon, mert akarok venni egyet, de csak oda tudom rakni, ahol alszom, és nem tudom, hogy amit adnak a szetthez belső szűrő milyen hangos. Üdv Adosz
2009. nov. 3. 12:35
1 2 3 4 5
 11/43 Salx Narval ***** válasza:
Most már csak azt kell eldöntened, hogy mekkorát szeretnél.Ill csináltatod, vagy szettben vásárolod.Nézd meg az Endlereket amiket ajánlottam,szerintem nagyon szép halacskák és kicsik.Ha garnéla, akkor a Reed Sery az ami szép és apró.
2009. nov. 5. 18:00
 12/43 anonim ***** válasza:

Na szia!Végig olvastam a beszélgetéseteket.Ha van pénzed,amit most kinéztem,és nagyon tetszik,az egy paludárium.Paludáriumról kép,ha nem tudnád mi az:

[link]

Nekem ez nagyon tetszik,ha nagyobb akvárium mellett döntesz,akkor ilyet is csinálhatsz,egy pár kilógó nád,vasfa vagy más gyökerek.Ezt a témát már Joe-val kiveséztök egymás közt,ugyhogy elmondhatom,hogy neki is tetszik a paludárium.Csak ha 2éltü álatot választasz akkor zárni kell az aksit,ha e mellett döntesz leírom a hasznos tudnivalókat amikröl olvastam,mint pl hogy kell egy ventillátor a száríaz részbe,mert ha a pára ráül a száraz részbe kerülő növényekre,kirohadnak.

Áttérve a nano akváriumra:Mint élőlény,szerintem egy pár red scherry garnélát tegyél bele,halat ne,legalább is én nem tennék bele halat,szerintem jobban mutat ugy,hisz ugy is van egy rendes akváriumod is,legalább is nekem van,szerintem neked is van.gondolom...:).A Co2 adagolása:20liter vízhez egy tabletta 3 naponta.én hetente dobok egyet az 54les akváriumomba és bőven elég,szerintm,hiszen növényekre gyúrsz,hetente 1 tabletta a 20 literbe már jó is,elvileg nem lehet baj,főleg hogy elöbb kiürül a vízből a Co2 mint hogy dobnád be a következőt...Boltokról küldök egy provát üzenetet,de aztán a eszélgetést itt folytassuk hogy SN se maradjon ki a beszélgetésből:).Gondolom Budapesti vagy,abban tudok ötleteket adni,nekem 2 bevált boltom van aova járok.És elmondom azt is hogy ova ne menj tapasztalatom alapján.Nekem amelyik növény tetszik az a :

[link]

De ez a nano aksibaninkább a háttérbe illik:)Relatíve magas...Nanoaksiban és minden aksiban szerintem a legszebb a feketebazalt zuzalék,nekem az tetszik legalább is.Jol kiemeli a növények zöld színét.Amugy törpe szívóharcsát tehetsz esetleg az aksiba,azok elég picik ahoz hogy ne bontsák meg a képet,meg esetleg törpe páncélos harcsát.Elektronikánál azt mondtad attol félsz hogy nem veszel jó minőségö megfelelő dolgokat.Hát keresd meg hogy az 50 e ft-s aksinak mien a felszerelése,és darabonként vedd meg a felszereléseket.A kompakt fénycsőnek is megadom az elérhető boltját,10 boltban voltam mire találtam 6500Kes kompaktot...Szoval ezzel se kell szenvedned.:)Mostmár én is figyelni fogok a kérdésre,és akkor amittudok segitek,persze SN is segít tovább,gondolom,egyedül ugy se tudnék mindenre válaszolni:).Szia Lucky

2009. nov. 5. 19:34
 13/43 anonim ***** válasza:
Szia,még annyit,6 db word dokumentumom áll rendelkezésedre amit lementettem régebben Nano akváriumokrol,sajnos link már nincs meg,de ha írsz egy e-mailt akkor 6 üzenetben csatolom őket.Van benne hogy hogy rendezték be emberek a nanojukat,hogy kel lfenntartani és ilyenek.Szia Lucky
2009. nov. 5. 19:49
 14/43 anonim ***** válasza:

Találtam egy pontosan az általad leírt akváriumról videót.:

http://www.youtube.com/watch?v=-c0ohc7yvT0

Lucky

2009. nov. 5. 20:47
 15/43 anonim ***** válasza:

[link]

Mégvalami:Felszerelése az általad kiválasztott aksinak:

Lámpa: Csiptetős Dennerle Nano Light

Szűrő: Dennerle Nano Corner

A fűtőről nem találtam adatot,továbbá anyit találtam hogy ezt kifelyezetten Garnéláknak szánják,Ilyet amúgy azthiszem az E-mailban leírt boltban lehet kapni(az első boltban(Anim-...)Nem tuti,de ugy emlékszem.Minden esetre felhívni fel tudod őket.Eredeti cikk:

[link]

Szoval mostmár af elszerelést is tudod,hogy tuti jó aksit tegyél össze,egyszerüen meg kell venned,lehet hogy nem lehet kapni rögtön,de akkor megrendelheted könnyedén.Sziasztok:Lucky

2009. nov. 5. 21:05
 16/43 Salx Narval ***** válasza:
Kösz Lucky,hogy ilyen hamar jöttél.Ha a lucky által belinkelt videót megnézed,jól látható a sarkoknál a torzítás,nekem ezért nem tetszenek az öntött aksik,de természetesen ez ízlés dolga.Ugyan ezt a méretet, tetővel együtt 2-max 3E-Ft-ért megcsinálják a szakemberek.Na most már, hála Luckynak,van miből válogatni és az árkülönbség is látható.SN.
2009. nov. 6. 02:43
 17/43 A kérdező kommentje:

Nos, nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, komolyan mondom ilyenkor elgondolkodok, hogy milyen szép oldala is van az internetnek, hogy ilyen tudású emberekkel lehet "közvetlenül" beszélgetni:) Na ennyit a fényezésről, :D szóval köszönöm. tehát, akkor adok támpontot, hogy konkrétan mit szeretnék: itt a link az akváriumról:

[link]

Tehát, én is utána jártam ezt a nano akváriumot is ami a kérdésemben szerepel, az aquadepoból vettem. Namost az akvárium. Nekem is a fekete talaj tetszik inkább, tehát a bazalt jól hangzik, az aksiba nem akarok egyáltalán fát, hanem ilyen "sziklásabbat" pont amilyen a képen van. Szürke, vagy sötét színű sziklákat, amik lekerekítettek, nem hegyesek. A növényzet pedig, elől alacsony, hátúl pedig dús fűszerű növényzet, amit Lucky is írt, hogy hátra jó egy ilyen nanoba. A dennerle szettről pedig erősen gondolkodom, hogy megvegyem-e. Ha olyat választok akkor sztem egy 20 literest vennék, de még nem vagyok magamban biztos. A westendbe, a mamutban és az alkotás úti állatkereskedésben szoktam járkálni, de megfogadoma a tanácsod Lucky és elnézek a pólusba is, sőt akkor onnan fogom a halakat beszerezni, a mostani akváriumomba is. Apropó a mostani 54 literes aksimba is akarok sűrű növényzetet, ha betelepítem co2 tabit hasznájak ide is ugye? Üdv Adosz ( gyorsan tanulok :D:D:D:)

2009. nov. 6. 14:34
 18/43 A kérdező kommentje:

Szóval a mostanit is fel akarom kicsit tuningolni növényzetileg. [link] ilyen hajlított üveges akváriumom, van (ajándékba kaptam) Belső szűrője van, sera 50wos fűtő, és valamilyen levegőztető, aminek nem tudom a nevét, porlasztóval.

visszatérve, a nanoban kicsit dombosabb jelleget akarok, nem csont egyenes sziklásat. üdv

2009. nov. 6. 14:40
 19/43 A kérdező kommentje:
Ja a pladuárium, nagyon tetszik, egyébként csak úgy kiváncsiságból, (nem szeretnék most ilyet, elköteleztem magam a nano akváriumnál:) mennyibe kerül egy ilyen? Sztem ha nekem ilyen lenne biztos trópusi hangulatúvá csinálnám.... párásító meg ilyenek, de ilyet nem szeretnék, azért köszönöm.
2009. nov. 6. 17:57
 20/43 anonim ***** válasza:
Szia!Hát olcsó paludárium verziót ki lehet hozni 5-10 e ftbúől(de ez a nyitott fajta,nem üveges mindenhol) akinek rendesen van pénze a bőre alatt is akár 100000e ft vagy több is rá mehet.De mindezt házilag is barkácsolhatod.Nekem,amit linkeltél,ugy tönt hogy nem a túl zöld növények vannak használva.Nekem jobban tetszik az erősen zöld akvárium,a világosabb zöld,de amit a képen láttam,az sem ronda,és szerintem ideális környezet ez egycsapat Scherrynek,már ha szeretnéd őket bele.Én ugy gondolom az ilyen egybeöntött akvárium arra való hogy ne legyen ragasztás,ne törje meg a kinézetet,de ezzel szerintem az ellenkezőjét érik el.Sokkal nagyobb az átmeneti rész mint ha csak egy vékony rgasztó csík lenne.Viszont 10 literesbl nem kapsz ilyen hajlitott frontüveges akst,szoval ha ragaszkodsz hozzá akkor választd ezt a Nano akváriumot,csak ugy vélem ez inkább a pénztárcából veszi ki a pénzt,amit a csinosításra költhetnél.De ahogy neked tetszik.A "sziklákra" úszó májmohát is telepíthetnél.És arra figyelj,hogy nano akváriumban ügye minden kicsi,amit ajánlottam már az is a normál aksiban a kis növéynek közé tartozik,de a kis,nano aksiban a nagy növények közé tartozna,tehát ehez mérten nem lehet Pl guppyt beletenni mert az már egy cápának hatna a mini aksidban:).Amugy ha gazdag lennék,volna mit szórni akkor én is beszereznék egy ilyen Nano akváruot mint amit kinéztél,de csak akkor mikor már végképp nincs mire ki"dobni" a pénzem.:)De minden esetre sok sikert és köszönjül a bevezető részt a kommentedben SN és az én nevemben is:).Amúgy,Mint fekete kő,a sínek közt ami van kő is jó lehet,nekem az van az aksimban,de nagyon figyelj oda rá,tilos a sinek közül kiszedni,mert az olajos vegyszeres kutya pisis is lehet amitöl a halak elpusztulnának,de a vegszertől még a növények is.Inkább Tüzéptelepről szerezz egy pár dbot,vagy olyan helyröl amiröl tudod hogy biztos nem használták ,nem kezelték semmivel.Én pl egy véletlen elfelejtett kőhalomról szereztem a köveimet,amit tuti nem vegyszereztek,de még így is vgy 2 hétig áztattam SN tanácsának megfelelően,és még így is nagy volt a kockázat,viszont nagyon jól mutat.Ha van valami kérdésed nyugodtan írd,majd válaszolunk.Kérek értesítőt,ha új kommentár érkezik,hogy tudjam ha írsz.Szia Lucky.
2009. nov. 6. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!