Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor kitakarítom az akváriumot akkor új vizet teszek bele és akkor azt ugyanúgy kezelem a vegyszerrel mint a legelső feltötésnél?
Nos én megbocsátok, de szerintem nem írtam baromságot...
Valóban legalább ekkora aki kell nekik, én is javasoltam, h váltson nagyobbra, ha teheti... Tényleg a legegyszerűbb ezt javasolni, de nem biztos, hogy tud váltani, megengedheti magának, stb...
Ahogy te is, én is növényeket javasoltam, aktív szén pedig mindig lehet benne, jó esetben nem csinál semmit, de nem igaz, hogy csak gyógyszerezés után lehet használni, javaslom, hogy próbáld ki, pár nap alatt pl kristálytiszta lesz a vized és minden vegyi szennyeződést kiszűrsz vele...
Desztvíz ok, nem szabad folyamatosan csak azzal pótolni, de csak csapvízzel sem... 1 napig áll és nincs benne oldott vízkő? Igen érdekes lenne, és inkább legyen lágy a víz mint kemény... De egyezzünk ki, néha deszt víz, néha csapvíz. Így ok?
A harcsa mellé (és szinte minden más hal mellé is) jó ha van még pár társ, de ne rakass már ekkora akiba vele még 3 halat, ne telepíttesd már túl...
És ahogy én is írtam, 20-30% vízcsere kell...
Ha újra elolvasod és veszed a fáradtságot, hogy utánaolvass máshol is, akkor rájössz, hogy nem is írtam akkora oltári baromságot.
8-hal van benne
azt mondta az eladó is ez pont elég eggyáltalán nincsenek túlzsúfolva nagyon jól elvannak élvezik a környezetet bújkálnak úszkálnak esznek!
Ezt ha jól számoltam bruttó 23 literen van a 8 halad.
Kicsit zsúfoltan vannak.
Tényleg ha teheted majd, akkor tedd őket nagyobb akváriumba.
Nagyon megterheled a vizet.
Hetente 2-szer kellene inkább cserélni a vizet úgy ahogy a többiek írták.
De ha már így alakult nála a dolog,akkor ennek ellenére is próbálunk neki segíteni!
Mindenki követ el hibát és meg van a tanulópénz is érte!
És ha valaki hibázik is akkor is próbál neki segíteni az ember.
És persze kapnak hideget meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!