Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen vegyszerrel lehet a...

Milyen vegyszerrel lehet a tyúkólat fertőtleníteni és milyen gyakorisággal!?

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a locsolókannát feltöltjük vízzel, bele 1-2 dl hypo. Miután kisepertük az ólat ezzel fel lehet locsolni. Időnként le is lehet meszelni a falakat.
2013. aug. 6. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
A vegyszer nem mindig válik be. Hetente min egyszer takarítsd ki az ólat, majd gázpalackos lángperzselővel perzseld végig az egész tyúkólat annélkűl hogy fölgyújtanál valamit. Nekem ez ba módszer bejött. Mert a falrepedésekbe rejtőzködő atkákat sokszor csak a tűz irtja ki.
2013. aug. 6. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:
a hipót kipróbálom én neocidolra gondoltam lehet használni?
2013. aug. 6. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A neocidol az egy parazita ellenes szer. Ha a cél azok visszaszorítása, kiirtása, akkor megfelelő. Ha viszont fertőtlenítés a cél, akkor másra lesz szükség. A hypo+víz nagyon hatékony és olcsó megoldás, de az csak felületet fertőtlenít, sokkal jobb (széles spektrumú, hatékony fertőtlenítő) az ECOCID-S. Persze mindennek megvan a maga ára, így a hatékonyságnak is. Elég drága, nagy kiszerelésben jobban megéri (50 gr ~ 700 Ft, 1 kg ~ 7.000 ft).
2013. aug. 6. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A Virkon S nevü készítmény jó a vírus, baktérium, gombák elpusztítására.
2013. aug. 6. 22:10
 6/6 anonim válasza:
benzinnel, klórral, mésszel, agy van egy ,,Kék villám" nevű szer is...
2013. okt. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!