14 éves leszek 3 nap múlva, most teszem majd le jövőhéten a horgászvizsgát?
Tudom, hogy kb 100 ilyen kérdés van már, de azért kíváncsi lennék egy-két dologra.
Elsősorban, hogy mennyire nehéz a vizsga? Pár napja már kêszülök rá, meg kiskorom óta horgászok, fogtam 10 kg pontyot, 2 kg harcsát, szóval nem most látok először halat.
A halfelismerés tuti menni fog.
Csak azt nem tudom, hogy mi lesz még. Szóbeli? Írásbeli? Kifejtős? Bekarikázós? És mi ennek az egésznek a menete?
Húú én már tök rég csináltam, de nem volt nagy kunszt. Én arra emlékszem szóbeli kérdések voltak és volt hal felismerés. A szóbeli ilyesmi, hogy mi különbség a ponty meg a kárász között, harcsa és mennyhal, méretkorlátozások, fogható halak, tilalmi idők, tiltott helyek. Halfelismerés meg volt pár kép. Átlagos halak és volt pár védett (faxi se tudta aki kérdezett, ő is a kép hátáról olvasta).
Rendesek voltak, ha valamit nem tudtam elmondták azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!