Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ugye jövőhéten visszairnak?...

Ugye jövőhéten visszairnak? És tényleg kiszállítják az aksit?

Figyelt kérdés

Rendeltem kedden (3.-án) egy akvarisztikai webshopból akváriumot. Csak utána láttam, hogy kivan irva, hogy 9én kezdődik ujra a teljes ügyintézés, mert addig szabin vannak. Ki van irva még, hogy az e-mailekre lehetőség szerint válaszolnak és utána időpontot kell egyeztetni.

Szóval sztem a szabi miatt nem irtak még.

2010. aug. 8. 15:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
csak nagyon várom már az akváriumot és attól félek hogy nem válaszolnak majd és ki sem szállítják:(
2010. aug. 8. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
És előre fizettél is már?
2010. aug. 8. 15:51
 3/11 A kérdező kommentje:
nem!
2010. aug. 8. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne várd
2010. aug. 8. 17:15
 5/11 A kérdező kommentje:

igen tudod ezt személyesen kell perkálni.

de nem ez volt a kérdésem. köszi azért okoska.

2010. aug. 8. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Okoska, a kérdésed az volt h tényleg kiszállítják e az aksit, az elöttem válaszoló válasz az volt hogy ne várd, magyaránt szolva ő ugy gondolja hogy nem válaszolnak, és nem is szállitják ki neked. Szerintem viszont írni fognak és az aksit is kiviszok, viszont a modoroddal kezdhetnél valamit ha te szorulsz segítségre.
2010. aug. 8. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Megbízhatóak a webshopok, szállítani fogják. Ha nem fizetsz előre, miért vernének át? És miből élnének?
2010. aug. 8. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Rendeltem már annyi szarságot neten, és eddig mindent megkaptam. Volt ami futárral jött, volt ami postán, olyan is volt, hogy előre fizettem, és azt is megkaptam, szóval no para. Szerintem még nem olvasták az iméledet.

Hogyha elolvassák, akkor válaszolnak, aztán küldik is és biztosan megkapod. Türelem :)

2010. aug. 8. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Tőlük nem, de más helyekről rendeltem már, szállást is mindig neten foglalok. Átutalással szoktam fizetni, előre és még nem volt vele gondom.

Türelem.

Külföldről már neccesebb...

2010. aug. 9. 15:42
 10/11 A kérdező kommentje:
na irták hogy csekkel kell fizetni előre, feladtam a csekket ma, kifizettem. Azt irták hogy mihelyt átmegy a pénz intézik a szállítást.
2010. aug. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!